Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

M-Safe

M-Safe beschermingsmiddelen

M-Safe is een fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen in de breedste zin van het woord. Deze fabrikant produceert praktische, functionele en mooi vormgegeven producten tegen nette prijzen.

1) Gehoorbescherming: Dagelijk worden de oren blootgesteld aan diverse geluidsniveau's. Bij een aantal beroepen is dit zo heftig dat gehoorbescherming noodzakelijk is. M-Safe maakt zowel oordoppen als oorkappen met verschillende dempingsniveau's.

2) Oog- en Gelaatsbescherming: Om uw ogen te bescherming heeft M-Safe verschillende soorten veiligheidsbrillen, een ruimtezichtbril, een overzet veiligheidsbril (ideaal voor mensen met een bril) en vizierkappen.

3) Hoofbescherming: In een aantal beroepen kan u het risico lopen dat u uw hoofd kunt stoten. Om uw hoofd te beschermen tegen invloeden van buitenaf heeft M-Safe verschillende helmen en verharde baseball caps.

4) Ademhalingsbescherming: In omgevingen waar ademenhalingsbescherming van toepassing is, komen de stofmaskers van M-Safe uitstekend tot hun recht. M-Safe heeft ze in verschillende soorten en maten en matuurlijk zijn ze verkrijgbaar bij Bowork. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3