Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

MASCOT Workwear

MASCOT is een wereldwijde speler en producent op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. Het Deense bedrijf is in 1982 opgericht in Silkeborg, Denemarken. Inmiddels werken er meer dan 2000 medewerkers met wereldwijd meer dan 3000 dealers. Het familiebedrijf heeft 4 eigen fabrieken in Laos en Vietnam die voldoen aan de hoogste eisen en normen, ook op het gebied van MVO en werkomstandigheden. Zodoende is alle productie maatschappelijk verantwoord. MASCOT werkt met verkoopteams in 14 verschillende landen.

Werkkleding van MASCOT Workwear

De werkkleding van MASCOT is samen te vatten in een groot en compleet assortiment, voor alle seizoenen en van top tot teen. De kleding wordt gronding getest volgens het Tested to Work principe, wat betekent dat de producten grondige tests ondergaan in het laboratoria maar ook in de praktijk. Daarbij wordt ook veelvuldig geluisterd naar de wensen van de klant om zo werkkleding te maken van de hoogste kwaliteit. Een keuze voor MASCOT is dus een kwaliteitsbewuste keuze.

Maatschappelijk verantwoorde productie

De productie bij MASCOT wordt doorlopend onderworpen aan grondige controles van onpartijdige internationale partners en is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De eigen fabrieken hebben een SA 8000-certificering, een internationale norm op gebied van MVO. En hierbij worden ook eisen gesteld aan onderaannemers. De fabrieken in Vietnam en Laos staan onder Europese directie met ook Europese normen op het gebied van arbeid. Dat geldt voor werktijden, salaris, maar ook voorzieningen zoals een zorgverzekering, een vakbond en een hoog veiligheidsniveau. Daarbij voldoet de werkkleding ook aan de Oeko-Tex Standard 100 norm, een kwaliteitslabel dat staat voor onschadelijke stoffen in kleding. Ook wordt er werkkleding gemaakt van stof dat geproduceerd is met de ISO 14001 norm.

MASCOT bij Bowork | MASCOT dealer

Bowork is MASCOT dealer, bij ons kunt u terecht voor het assortiment van MASCOT. Wij hebben diverse werkschoenen van MASCOT voorradig, die u tevens online kunt bestellen. Deze werkschoenen worden aan dezelde tests onderworpen als de werkkleding. Ze bieden rondom veiligheid met goede demping. In onze ruime winkel kunt u tevens terecht voor MASCOT werkkleding, waarbij de gehele MASCOT UNIQUE collectie verkrijgbaar is. Deze collectie kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment met ontelbare combinatiemogelijkheden vanwege de 8 kleuren waaruit men kiezen kan. De kledingkeuze is breed, van shirt en korte werkbroeken tot softshells en warme winterjassen. Uniek hierbij is dat bijvoorbeeld de werkbroeken in 3 lengtematen verkrijgbaar zijn maar ook in verschillende gewichten stof. In onze winkel kunt u eindeloze combinaties maken, waar een aparte tafel is ingericht om de kleding goed te bekijken. Heeft u vragen of advies nodig? Vraag het dan aan één van onze deskundige medewerkers.

Sorteer producten op:
Toon per pagina

5 artikel(en)