Mascot

Mascot

MASCOT is een wereldwijde speler en producent op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. Het Deense bedrijf is in 1982 opgericht in Silkeborg, Denemarken. Inmiddels werken er meer dan 2000 medewerkers met wereldwijd meer dan 3000 dealers. Het familiebedrijf heeft 4 eigen fabrieken in Laos en Vietnam die voldoen aan de hoogste eisen en normen, ook op het gebied van MVO en werkomstandigheden. Zodoende is alle productie maatschappelijk verantwoord. MASCOT werkt met verkoopteams in 14 verschillende landen.

MASCOT bij Bowork | MASCOT dealer

Bowork is MASCOT dealer, bij ons kunt u terecht voor het assortiment van MASCOT. Wij hebben diverse werkschoenen van MASCOT voorradig, die u tevens online kunt bestellen. Deze werkschoenen worden aan dezelde tests onderworpen als de werkkleding. Ze bieden rondom veiligheid met goede demping. In onze ruime winkel kunt u tevens terecht voor MASCOT werkkleding, waarbij de gehele MASCOT UNIQUE collectie verkrijgbaar is. Deze collectie kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment met ontelbare combinatiemogelijkheden vanwege de 8 kleuren waaruit men kiezen kan. De kledingkeuze is breed, van shirt en korte werkbroeken tot softshells en warme winterjassen. Uniek hierbij is dat bijvoorbeeld de werkbroeken in 3 lengtematen verkrijgbaar zijn maar ook in verschillende gewichten stof. In onze winkel kunt u eindeloze combinaties maken, waar een aparte tafel is ingericht om de kleding goed te bekijken. Heeft u vragen of advies nodig? Vraag het dan aan één van onze deskundige medewerkers.

Nu alles van MASCOT in onze MASCOT-webshop

Check onze speciale MASCOT-webshop om het volledige assortiment van MASCOT te bekijken en te bestellen. Benieuwd? Bezoek dan direct onze MASCOT-webshop.


Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34