M-Safe

M-Safe

M-Safe beschermingsmiddelen

M-Safe is een fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen in de breedste zin van het woord. Deze fabrikant produceert praktische, functionele en mooi vormgegeven producten tegen nette prijzen.

Gehoorbescherming

Dagelijk worden de oren blootgesteld aan diverse geluidsniveau's. Bij een aantal beroepen is dit zo heftig dat gehoorbescherming noodzakelijk is. M-Safe maakt zowel oordoppen als oorkappen met verschillende dempingsniveau's.

Gehoorbescherming

Oog- en Gelaatsbescherming

Om uw ogen te bescherming heeft M-Safe verschillende soorten veiligheidsbrillen, een ruimtezichtbril, een overzet veiligheidsbril (ideaal voor mensen met een bril) en vizierkappen.

Gelaatsbescherming

Hoofdbescherming

In een aantal beroepen kan u het risico lopen dat u uw hoofd kunt stoten. Om uw hoofd te beschermen tegen invloeden van buitenaf heeft M-Safe verschillende helmen en verharde baseball caps.

Hoofdbescherming

Ademhalingsbescherming

In omgevingen waar ademhalingsbescherming van toepassing is, komen de stofmaskers van M-Safe uitstekend tot hun recht. M-Safe heeft ze in verschillende soorten en maten en natuurlijk zijn ze verkrijgbaar bij Bowork.

Ademhalingsbescherming
Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34