Lowa

Alleen het beste is goed genoeg

Lowa

Lowa veiligheidsschoenen

In 1923 wordt Lowa in Zuid Duitsland opgericht door Lorenz Wagner. Zoals bij de meeste werkschoenenfabrikanten begint het succes met wandelschoenen. Vanaf het eerste begin worden de Lowa schoenen met de hand geproduceerd. Bij alles wat er wordt gedaan staat de kwaliteit voorop.

Begin jaren dertig wordt de eerste fabriek geopend. Lowa groeit gestaag verder, maar tijdens de Korea crisis worden er grote stappen gemaakt. Veel schoenfabrikanten gaan failliet vanwege de gestegen grondstofprijzen en Lowa kan hun machines goedkoop opkopen. Het gaat dan snel met de groei van de onderneming.

Begin jaren zeventig komen er nieuwe technologieën beschikbaar waar Lowa dankbaar gebruik van maakt. Als eerste schoenenfabrikant weet Lowa een geheel waterdichte zool te ontwikkelen. Destijds een unieke prestatie.

In 2000 wordt de mijlpaal van een miljoen verkochte schoenen per jaar bereikt. Inmiddels zitten hier dan ook al werkschoenen bij. In 2010 werd een nieuwe mijlpaal bereikt: twee miljoen verkochte schoenen.

Momenteel is Lowa de alleenheerser in het topsegment van de schoenenmarkt. Het comfort van de wandelschoenen van Lowa is ongeëvenaard. Zij hebben dit één op één weten om te zetten naar de werkschoenen en veiligheidsschoenen. Qua loopcomfort is er geen betere dan Lowa.

Lowa; Als alleen het allerbeste goed genoeg is

Bij Lowa zijn ze niet snel tevreden. Alleen het beste is goed genoeg. Zo wordt er alleen gewerkt met de beste materialen en worden de werkschoenen uitvoerig getest voordat ze in de schappen komen te liggen. Deze aanpak heeft zich bewezen. Lowa wordt door iedereen geprezen als de werkschoenen met het hoogste loopcomfort.

Lowa wil producten leveren met een zo'n hoog mogelijke kwaliteit. Als dit de doelstelling is, kan je als fabrikant nooit rustig achterover zitten. Dan blijf je verbeteren en innoveren. En dat is precies wat Lowa doet.

Lowa werkschoenen kopen bij Bowork

Bowork is officieel dealer van Lowa. Hier kunnen wij u de Lowa werkschoenen aanbieden tegen een scherpe prijs en hebben we voorrang bij het uitleveren van bestellingen. Lowa past goed in het werkschoenen assortiment van Bowork. Met Lowa wordt het topsegment van de markt bedient.

Bekijk de Lowa werkschoenen

Werkschoenen Lowa Renegade Work GTX MID

De Lowa Renegade Work GTX MID zijn geweldige en ijzersterke werkschoenen die profiteren van Lowa's jarenlange ervaring op het gebied van wandelschoenen. En dat is te merken in het loopcomfort.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34