Lavoro

Lavoro Dames werkschoenen

De Portugese fabrikant Lavoro behoort tot de 10 grootste werkschoenenfabrikanten van Europa. Lavoro heeft zich onder meer gespecialiseerd in dames werkschoenen en heeft verrassende modellen op de markt gebracht. Vanuit het hoofdkantoor in Guimaraes worden de schoenen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Naast het feit dat de Lavoro schoenen kwalitatief hoogwaardige werkschoenen zijn, hebben ze ook een kenmerkende eigen look. De collectie is net wat anders als wat er al op de markt is en dat is wel zo prettig in een markt waar al zoveel fabrikanten zijn. Naast het uiterlijk besteedt Lavoro ook veel aandacht aan de schokdemping van de schoenen. Zo heeft Lavoro het zelf ontwikkelde 'Responsive Shock Absorption Systeem' die vier maal de demping geeft die de Europese norm vereist.

Lavoro werkschoenen kopen en bestellen bij Bowork.nl

Hoewel deze fabrikant zowel heren als dames werkschoenen heeft, hebben we bij Bowork alleen de dames veiligheidsschoenen in ons assortiment. In dit segment is Lavoro specialist op de Europese markt. Het eigentijdse design, het gebruik van hoogwaardige materialen en de echte damesleest maken deze werkschoenen voor dames uniek.

Lavoro dames werkschoenen
Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route