Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Lavoro

Lavoro Dames werkschoenen

De Portugese fabrikant Lavoro behoort tot de 10 grootste werkschoenenfabrikanten van Europa. Lavoro heeft zich onder meer gespecialiseerd in dameswerkschoenen en heeft verassende modellen op de markt gebracht. Vanuit het hoofdkantoor in Guimaraes worden de schoenen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Naast het feit dat de Lavoro schoenen, kwalitatief hoogwaardige schoenen zijn, hebben ze ook een kenmerkende eigen look. De collectie is net wat anders als wat er al op de markt is en dat is wel zo prettig en in markt waar zoveel fabrikanten zijn. Naast het uiterlijk besteed Lavoro ook veel aandacht aan de schokdemping van de schoenen. Zo heeft Lavoro het zelf ontwikkelde "Responsive Shock Absorption Systeem" welke 4 maal de demping geeft die de Europese norm vereist.

Lavoro werkschoenen kopen en bestellen bij Bowork.nl

Hoewel deze fabrikant zowel heren als dames werkschoenen heeft, hebben we bij Bowork alleen de Dames veiligheidsschoenen in ons assortiment. In dit segment is Lavoro specialist op de Europese markt. Het eigentijdse design, het gebruik van hoogwaardige materialen en de echte damesleest maken deze werkschoenen voor dames uniek.

Bij Bowork hebben we de volgende modellen:

  • Geena: Deze S3 pump met sleehak is uniek in haar soort. Ondanks het modieuze uiterlijk en de ranke damesvormen is dit een echte S3 veiligheidsschoen voor dames. En niemand die zal denken dat u veiligheidsschoenen aan heeft.
  • Julia: Ook de Julia is een S3 veiligheidsschoen. Gebaseerd op de Geena, maar dan volledig in het zwart en met een rits aan de zijkant.
  • Frankfurt: Dit is een no nonsens S2 veiligheidsschoen voor Dames. De Lavoro Frankfurt valt iets breder uit en geeft een uitstekende grip en ondersteuning aan uw voeten.
  • Suzanne: Een geweldige S2 veiligheidslaars. De Suzanne is een modieuze laars die onder menig broek of Rok uitstekend staat. De Suzanne werklaars is alleen geschikt voor stoere dames.

Uiteraard koopt u makkelijk en snel uw Lavoro dames werkschoenen bij Bowork.nl. Nagenoeg altijd uit voorraad leverbaar en altijd schep geprijsd.

 

 

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

11 artikel(en)