Grisport

Walking on Sunshine

Grisport

Grisport werkschoenen en veiligheidsschoenen

Grisport is een Italiaanse fabrikant van werkschoenen en veiligheidsschoenen. Het merk Grisport zag in 1977 het licht en produceerde destijds enkel nog stevige wandelschoenen. Door de jaren heen deed Grisport veel kennis en expertise op en zo werd de stap in 2004 gezet naar het produceren van werkschoenen.

Al bij het eerste model werkschoenen was het direct raak. De Grisport 703 was jarenlang de best verkochte werkschoen van de Benelux. Inmiddels is dit model vervangen door de Griport 803 en opnieuw is het een groot succes. De fabrikant heeft het assortiment inmiddels flink uitbereid. Momenteel worden er jaarlijks miljoenen Grisport veiligheidsschoenen geproduceerd, welke in 50 verschillende landen verkochten. worden.

Deze Italiaanse fabrikant combineert kwaliteit en veiligheid met een typisch Italiaanse look. Stijlvol en sportief. Op de ontwerpafdeling werken inmiddels meer dan tien professionals. Zegt u Grisport dan zegt u kwaliteit, functionaliteit, comfort en sportiviteit.

Grisport blijft werkschoenen verbeteren

Het merk blijft niet stil zitten om van het succes te genieten. Dagelijks wordt er gewerkt aan het verbeteren van de werkschoenen, het uitbreiden van de collectie en het innoveren van systemen en technieken. Daarnaast wordt er alleen gewekt met de beste materialen.

Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol bij Grisport. De fabriek in Italië beschikt op het dak aan 30.000 m2 zonnepanelen. Hierdoor wordt 1.000 ton CO2-uitstoot per jaar bespaard. Bij Grisport zeggen ze niet voor niets "Walking on Sunshine".

Grisport Safety Shoes

Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34