Goodyear

Goodyear

Het bedrijf Goodyear is opgericht in 1898 en sindsdien uitgegroeid tot de grootste productent van banden en rubberproducten. Vandaag de Dag producteert Goodyear banden, voor auto’s vliegtuigen, motoren en overige (zware) machines. Ook in de racesport is Goodyear geen onbekende. In menig raceklasse leveren zij de banden. Ook vandaag de dag nog is Goodyear de meest succesvolle bandenleverancier in de geschiedenis van de Formule 1, met meer starts, overwinningen en kampioenschappen dan iedere andere leverancier.

Hoewel opgericht door Frank Seiberling, is het bedrijf genoemd naar Charles Goodyear, de uitvinden van gevulkaniseerd rubber. Deze uitvinding heeft ervoor gezorgd dat rubber een veel grotere en bredere toepassing kon krijgen vanwege de kracht en elasticiteit van het product.

Deze rubber fabrikant kenmerkt zich door haar grote innovatieve kracht. Door al jaren met succes haar positie als marktleider te verdedigen met innovatie en kwaliteit heeft Goodyear zich bewezen als een gedreven fabrikant.

Werkschoenen Goodyear GYBT1533 S1P

Sportieve en lichte werkschoenen van Goodyear met een geweldige loopzool en fijn loopcomfort. Ervaar het zelf!

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route