Emma Safety footwear

Emma

Emma Safety Footwear

Emma is een Nederlandse werkschoenenfabrikant. Inmiddels is Emma uitgegroeid tot trendzetter in werkschoenenland. Met een productielocatie in Brazilië, waar alleen het beste leer wordt omgezet naar schachten, is Emma een fabrikant die geen concessies doet aan kwaliteit.

Emma is erg actief op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De 3 P's (People, Planet en Profit) zijn de speerpunten in het beleid van Emma. Sinds de oprichting van Emma wordt er werkgelegenheid geboden aan groepen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook van leveranciers wordt een dergelijke opvatting verwacht. Ook op het gebied van het milieu wordt er goed nagedacht. Emma neemt haar verantwoordelijkheid door alleen te werken met voorkeursleveranciers die de ISO 14001 norm halen. Leerfabrieken en leerlooierijen worden ook regelmatig geïnspecteerd.

Als één van de eerste werkschoenenfabrikanten is Emma gestart met een programma dat de ambitie heeft om 100% recyclebare werkschoenen te produceren.

Emma Circulair

Emma streeft naar een circulaire economie en maakt al haar werkschoenen volledig circulair in 2019. Dit betekent dat de materialen die in de werkschoenen zitten verwerkt volledig hergebruikt worden nadat de levenscyclus van de werkschoen erop zit. Dit kan voor andere schoenen, maar ook andere producten en toepassingen. Elke werkschoen heeft een eigen QR-code waarmee via een app te checken is welke materialen er in de schoen zitten verwerkt. Emma wil de productie ook zo aanpassen dat CO2-emissies en energiegebruik wordt vermeden met herwinning van grondstoffen en toepassing van gerecycled materiaal in nieuwe producten.

Emma en Bowork

Emma en Bowork hebben veel gemeen. Zo staat bij beide de klanttevredenheid centraal en beide willen graag de de hele markt bedienen met kwaliteitsproducten. Door deze overeenkomsten bestaan er een innige band tussen Emma en Bowork. Bij Bowork kunt u het volledige assortiment Emma werkschoenen bestellen. Ook hebben wij regelmatig mooie acties met Emma producten. Als preferred Emma leverancier hebben wij als eerste de nieuwe modellen tot onze beschikking en hebben we altijd de juiste kennis over de Emma producten. Profiteer van onze samenwerking met Emma en bestel uw Emma werkschoenen en Emma veiligheidslaarzen bij Bowork.

Emma Safety Footwear

Weten wie Emma is en waar Emma voor staat? Bekijk de door hen gemaakte video en krijg een goede impressie van dit mooie bedrijf.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route