Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Emma Veiligheidsschoenen en Veiligheidslaarzen

Emma Safety Footwear

Emma is een Nederlandse Werkschoenenfabrikant. Inmiddels is Emma uitgegroeid tot trendzetter in werkschoenenlang. Met een productielocatie in Brazilië waar alleen het beste leer wordt omgezet naar schachten is Emma een fabrikant die geen concessies doet aan kwaliteit.

Emma is erg actief op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De 3 P's (People, Planet en Profit) zijn de speerpunten in het beleid van Emma. Sinds de oprichting van Emma wordt er werkgelegenheid geboden aan groepen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Ook van leveranciers wordt een dergelijke opvatting verwacht. Ook op het gebied van het milieu wordt er goed nagedacht. Emma neemt haar verantwoordelijkheid door alleen te werken met voorkeurleveranciers doe de ISO 14001 norm halen. Leerfabrieken en leerlooierijen worden ook regelmatig geïnspecteerd.

Als een van de eerste werkschoenenfabrikant is Emma gestart met een programma dat de ambitie heeft om 100% recyclebare werkschoenen te produceren.

Emma Werkschoenen

Emma staat ten eerste en vooral bekend om het produceren van werkschoenen en veiligheidsschoenen. Met een compleet aanbod bedient Emma de gehele markt en dat niet alleen in Nederland maar ook de rest van Europa. Emma was ook de eerste werkschoenenfabrikant die breedtematen introduceerde. Hierdoor zijn ze ook erg gewild bij mensen met brede voeten. Inmiddels fabriceert Emma haar meeste modellen tot en met maat 49. Er zijn zelfs twee modellen die tot en met maat 53 gaan.

De laatste Jaren heeft Emma grote stappen gemaakt in haar assortiment. Zo werden er Emma veiligheidssneakers geproduceerd, de Emma Ruffnecks. Daarnaast is Emma nagenoeg alleenheerser geworden op het gebied van de nette werkschoenen of Uniform schoenen. Met hun Frontier lijn hebben ze alle concurrentie weggeblazen. Deze schoenen zien er zo chique uit dat ze met gemak ook naast het werk gedragen kunnen worden.

Emma mag met recht zeggen dat ze met hun assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen de gehele markt kunnen bedienen.

Emma Werklaarzen

Naast de Emma werkschoenen zijn er ook Emma Werklaarzen en  Veiligheidslaarzen. Ook in dit marktsegment weet Emma de concurrentie achter zich te laten. Gevoerd en ongevoerd, de Emma laarzen weten de harten van de gebruikers te veroveren.

Emma Werksokken & Inlegzolen

Als totaalleverancier heeft Emma ook werksokken en inlegzolen. Het assortiment werksokken bestaat uit net nette werksokken voor onder een pak, vochtafvoeren, stevige werksokken en thermosokken. Ook op het gebied van inlegzolen heeft Emma genoeg te bieden. Ook voor deze producten geldt dat er niet is bespaard op kwaliteit.

De Combinatie van Emma werksokken en Emma inlegzolen is een unieke combinatie die ervoor zorgt dat uw transpiratie wordt afgevoerd. Met de kracht van deze combinatie is Emma uniek in werkschoenenland.

Emma en Bowork

Emma en Bowork hebben veel gemeen. Zo staat bij beide de klanttevredenheid centraal en beide willen graag de de hele markt bedienen met kwaliteitsproducten. Door deze overeenkomsten bestaan er een innige band tussen Emma en Bowork. Bij Bowork kunt u het volledige assortiment Emma werkschoenen bestellen. Ook hebben wij regelmatig mooie acties met Emma producten. Als preferred Emma leverancier hebben wij als eerste de nieuwe modellen tot onze beschikking en hebben we altijd de juiste kennis over de Emma producten.

Profiteer van onze samenwerking met Emma en bestel uw Emma werkschoenen en Emma veiligheidslaarzen bij Bowork.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 86 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5