Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Elten

Elten is een zelfstandige fabrikant van werkschoenen, werklaarzen en werkkleding. Naast het eigen merk Elten is deze fabrikant ook de verdeler voor Wortec en Lowa werkschoenen. Daarnaast heeft Elten in samenwerking met Sensicare een lijn inlegzolen op de markt gebracht. Deze inlegzolen zijn ontwikkeld door voetspecialisten en dienen ter ondersteuning van uw gewrichten en rug. Met deze merken biedt Elten een compleet assortiment werkschoeisel en toebehoren.

Elten Werkschoenen

Sinds 1910 maakt Elten veiligheidsschoenen en werkschoenen. Elten is een Duitse fabrikant die sinds 1910 werkschoenen produceert. Door de jaren heen heeft Elten zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van innovaties. Naast de "standaard" werkschoenen produceert Elten ook veiligheidsschoenen voor bijzondere toepassingen. Deze staan niet op onze website, maar als officiële dealer kunnen wij deze wel leveren.

Elten Benelux, richt zich met haar assortiment op een breed publiek. De veiligheidsschoenen van varieren in verschillende prijsniveaus en zijn voor nagenoeg iedere branche geschikt. Met recht mag gezegd worden dat Elten staat voor kwaliteit, innovatie en loopcomfort. Elten is nog steeds een familiebedrijf dat het belangrijk vindt om de naam van het bedrijf en de naam van de familie hoog te houden.

Elten Werklaazen

Naast werkschoenen worden er ook werklaarzen gefabriceerd door Elten. Bij Bowork treft u 1 model werklaarzen, De Elten Will met bontvoering en rits aan de zijkant. Ook deze werklaarzen staan, net als de overige producten van Elten, voor pure kwaliteit.

Elten Perfect Fit Werksokken

De Werksokken van Elten heten Perfect fit. Die naam geeft precies weer waar de sokken voor staan. Deze sokken zijn anatomisch afgestemd op linker en rechter voeten. De Sokken worden naadloos geproduceerd waardoor u nooit blaren kunt krijgen omdat u op een naad loopt. Door de vorm en gebruikte materialen sluiten deze naadloos aan op uw voeten.

Het belang van goede werksokken wordt dikwijls onderschat. Maar goede sokken zijn een beschermlaag tussen uw voeten en uw schoenen. Ze vangen schokken open wrijving op.  Daarnaast zorgen de juiste werksokken ervoor dat transpiratie wordt afgevoerd en dat bacteriën geen kans krijgen. Bij Elten begrijpen ze als geen ander het belang hiervan. Alle elementen zitten verwerkt in de Perfect fit sokken.

Naast de Perfect fit sokken heeft Elten ook Thermosokken. Deze houden de warmte van uw voeten goed vast. Heerlijk voor tijdens de koude dagen.

 

 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

8 artikel(en)