Dunlop Protective Footwear

Dunlop

Dunlop Protective footwear

Het merk Dunlop staat bekend om de goede autobanden, niet in de minste plaats dankzij de inzet van Dunlop banden bij de racewereld. Wanneer we het hebben over werklaarzen dan is Dunlop ook een begrip. Dunlop produceert jaarlijks grote aantallen werklaarzen. Sinds 2016 worden er ook Dunlop werkschoenen geproduceerd en deze kunt u uiteraard ook bij Bowork kopen. Hiermee heeft Dunlop een totaalpakket op de markt gebracht als het gaat om veiligheidsschoeisel.

Bowork en Dunlop hebben al een jarenlange relatie op het gebied van werkschoeisel. Ruim 25 jaar verkopen wij Dunlop werklaarzen. In 2016 was Bowork de eerste werkschoenenleverancier in Nederland die de Dunlop werkschoenen in haar assortiment had. Waar we dat doen? Omdat Dunlop staat voor dezelfde waarden en kenmerken als waar Bowork voor staat: kwaliteit, service en klanttevredenheid en dat alles tegen een zeer scherpe prijs. U neemt toch met minder geen genoegen?

Werkschoenen Dunlop Flying Arrow Blauw S3

Deze lichtgewicht en sportieve werkschoenen zijn zowel geschikt voor heren als voor dames. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en bieden veel comfort en veiligheid in een sportieve uitstraling, wat past bij het sportieve merk Dunlop.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route