Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Dunlop

Dunlop Protective footwear

Het merk Dunlop staat bekend om de goede autobanden, niet in de minste plaats dankzij de inzet van Dunlop banden bij de racewereld. Wanneer we het hebben over werklaarzen dan is Dunlop ook een begrip. Dunlop produceert jaarlijks grote aantallen werklaarzen. Sinds 2016 worden er ook Dunlop werkschoenen geproduceerd en deze kunt u uiteraard ook bij Bowork kopen. Hiermee heeft Dunlop een totaalpakket op de markt gebracht als het gaat om veiligheidsschoeisel.

Bowork en Dunlop hebben al een jarenlange relatie op het gebied van werkschoeisel. Ruim 25 jaar verkopen wij Dunlop werklaarzen. In 2016 was Bowork de eertse werkschoenenleverancier in Nederland die de Dunlop werkschoenen in haar assortiment had. Waar we dat doen? Omdat Dunlop staat voor dezelfde waarden en kermeken als waar Bowork voor staat: Kwaliteit, Service en Klanttevredenheid en dat alles tegen een zeer scherpe prijs. U neemt toch met minder geen genoegen?

Rubberen laarzen van Dunlop

Dunlop is oorspronkelijk opgericht in de 19e eeuw door een Schotse dierenarts genaamd John Boyd Dunlop. John had een simpel idee dat de wereld heeft veranderd. In 1888 vroeg hij patent aan op een pneumatische rubberen band en ik 1889 werd de eerste bandenfabriek geopend. In 1927 sloeg Dunlop de handen ineen met Liverpool Rubber Co lts en werd de productie uitgebreid met met veiligheidsschoeisel; De geboorte van de Dunlop Laars. In het begin waren de Dunlop laarzen met name gemaakt van rubber. Later heeft Dunlop hier zelf doorontwikkelingen op gemaakt en gepatenteerd zoals de acifort en purofort technologie.

Purofort laarzen van Dunlop

Tegenwoordig is Dunlop een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in vloeistofdichte laarzen (in de volksmond nog steeds rubberen laarzen genoemd). Dagelijks worden Dunlop laarzen door 10 miljoen voeten gedragen. In 1996 is Dunlop gefuseerd met Hevea BV om zo kennis en vaardigheden te combineren. Hieruit is de Purofort technologie ontstaan die gebruikt wordt in de Purofort laarzen. Purofort is een unieke technologie die ervoor zort dat het syntetische materiaal waarvan de laarzen gemaakt zijn, lichter, flexibeler en isolerender is.

Dunlop veiligheidsschoenen

Van veiligheidslaarzen naar veiligheidsschoenen is een logische stap Sinds 2016 brengt Dunlop ook veiligheidsschoenen op de markt. Deze schoenen hebben net als de laarzen een uitstekende zool met goede anti-slip waarden. Doordat Dunlop al de nodige kennis van veiligheidsschoeisel had opgeboud, was dit een te verwachten vervolg. Veiligheidsschoenen van Dunlop. Langzaam maar zeker wordt ook dit assortiment verder uitgebouwd.

Als de werkschoenenspecialist van Nederland, mag Dunlop niet in het assortiment van Bowork ontbreken. De Dunlop werkschoenen zijn bij ons uit voorraad leverbaar, scherp aan de prijs en u krijgt onze geweldige service er ook nog eens bij! Profiteer dus snel!.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3