Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Dike

Dike veiligheidsschoenen

Dike is een Italiaans merk van veiligheidsschoeisel en veiligheidskleding. Ze zijn gevestigd in het kleine plaatsje Bagnoli di Sopra nabij Venetië. Hun missie? De wereld van veiligheidsschoenen- en kleding veranderen. Hierbij kijken ze allereerst naar kwaliteit maar vooral ook design en stijl. Want bij Dike vechten ze graag het cliché aan dat veiligheidsschoenen per definitie lomp en lelijk zijn. Hun passie leggen ze in al hun producten en ze verwachten ook dat de dragers diezelfde passie uitdragen. Do It With Passion Or Not At All is dan ook hun motto. Creativiteit en stijl doet niks af aan de gebruikte technologie en de kwaliteit. De werkschoenen van Dike dragen dit ook uit. Ze zijn kleurrijk, opvallend en ook stoer vormgegeven. Hierbij gaan ergonomie en design hand in hand met comfort en veiligheid. Daarbij zijn de werkschoenen van Dike zo vormgegeven dat ze ook prima in vrije tijd gedragen kunnen worden. Ze zijn licht en flexibel, maar ook trendy met oog voor veel comfort en veiligheid.

De veiligheidsschoenen van Dike maken gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen:

Comfortshell
Een speciale hielversteviging die slijtvast is en maximaal comfort geeft.

Solidbreath & Naturalbreath
Een ademende voering met open poriën, die vocht afvoert en de voeten langer droos en fris houdt.

Aluforce
Een aluminium lichtgewicht veiligheidsneus met sterke weerbaarheid en weerstand.

HighSafe-Tex
Speciale antiperforatiezool gemaakt van speciaal gestikt materiaal met hoge beschermingsgraad. Flexibel van aard met goede demping.

Interesse? Bekijk hier de Dike werkschoenen of kom langs in onze ruime werkschoenenwinkel. De meeste modellen hebben wij voorradig vanaf maat 40 t/m 47 en de dames modellen in maat 36 t/m 42. 

Sorteer producten op:
Toon per pagina

8 artikel(en)