Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Diadora

Diadora Werkschoenen & Veiligheidsschoenen

Diadora is een Italiaans merk dat sportkleding, sportschoenen en sportieve werkschoenen en veiligheidsschoenen produceert. Dit bedrijf is opgericht in 1948 door Mercello Danieli. Op sportief gebied beleefde dit merk haar hoogtijdagen in de jaren 80. In het Tennis, wielrennen, rugby, hardlopen én voetbal groeide dit merk uit tot marktleider. Diadora ging bekende teams en sporters sponsoren. In 2008 werd ook de Chineese markt toegankelijk voor dit merkt. 

Sinds 2002 werden er ook werkschoenen in productie genomen. In de ontwikkeling van deze veiligheidsschoen werd in de vormgeving direct het sportieve van Diadora zelf meegenomen.

Diadora werkschoenen met ademende Geox zool

Toen het bedrijf in 2009 in financiële problemen kwam, werd het overgenomen door het schoenenmerk Geox. Hiermee ontstond een unieke combinatie. Geox is de ontwikkelaar en patenthouder van de ademende GEOX zool. Een zool waarbij vocht van binnen naar buiten wordt gedreven, maar waar vocht niet de omgekeerde weg kan bewandelen. Deze zool is uniek in de wereld en door de overname van Diadora, zijn deze werkschoenen de enige werkschoenen met de Geox-Zool.
Diadora staat voor sportiviteit. Dat is terug te zien in de werkschoenen van dit merk. Sportieve schoenen, die goed zijn afgewerkt en de Geox-zool hebben. Uniek in de wereld van werkschoenen.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

9 artikel(en)