Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Grisport Cross Safety 

Grisport Cross Safety Werkschoenen

Grisport werkschoenen zijn een begrip in de wereld van werkschoenen en veiligheidsschoenen. Neem bijvoorbeeld de Grisport 803, de populairste werkschoenen van Nederland. Deze fabrikant heeft een innovatief karakter en heeft weer een nieuwe collectie op de makt gezet. De Grisport Cross Safety werkschoenen. Hiermee heeft Grisport wederom een unieke collectie werkschoenen op de markt gebracht. 

Met de Cross Safety collectie heeft Grisport de grenzen verlegt. Deze Grisport veiligheidsschoenen zijn zeer licht en bieden een goede grip en een prettig loopcomfort. Zie ook onze Cross Safety blogartikel voor meer informatie en onze complete collectie Grisport werkschoenen.

Grisport Cross Safety Veiligheidsschoenen

De Grisport Cross Safety veiligheidsschoenen zijn een combinatie van stevige werkschoenen en sportieve veiligheidsschoenen. De Grisport veiligheidsschoenen uit de Cross safety collectie hebben een ademende binnenvoering en een ademende upper. Op deze upper, de buitenkant van de schoenen, zitten reflecterende delen zodat de drager beter zichtbaar is in het donker. 

De veiligheidsneuzen zijn gemaakt van glasvezel, wat lichter is dan daan staal en composiet. De veiligheidszool is van flexibele antipenetratie materiaal gemaakt dat tot het lichtste van zijn soort hoort.  De loopzool is van rubber  voor slijtvastheid en een goede grip. 

Grisport Dames werkschoenen

Met de komst van de Cross Safety werkschoenen heeft Grisport nu ook dames werkschoenen in het assortiment. De Grisport Serena en de Grisport Ariel zijn twee dames veiligheidsschoenen van Grisport. Hiermee betreed Grisport een nieuwe markt. Er waren al uniseks werkschoenen vanaf maat 36, maar nu zijn er ook daadwerkelijk Grisport dames werkschoenen. Als onderdeel van de collectie hebben ze dezelfde cross safety eigenschappen, maar dan met een damesleest en dames pasvorm. 

U koopt de Grisport Cross-safetycollectie uiteraard bij Bowork.nl. Ze zijn te bestellen via onze webshop, maar u kunt te ook komen passen in onze werkschoenenwinkel in het midden van Nederland langs de A1. 

Sorteer producten op:
Toon per pagina

6 artikel(en)