Craft

Be Active

Craft

Thermokleding en ondergoed van Craft

Al sinds 1970 voorziet Craft actieve mensen van functionele thermokleding. Bij thermokleding wordt altijd gedacht aan de koude wintermaanden, maar de belangrijkste functie van thermokleding is het droog houden van het lichaam. Door tijdig voldoende transpiratie af te voeren wordt uw lichaam minder snel koud en blijft het fit. Menig sporter draagt tijdens zijn of haar inspanningen thermokleding.

Bij Bowork zijn we met name gericht op de actieve arbeider. Hij of zij verdient ook goede thermokleding zodat de transpiratie wordt afgevoerd. Uw lichaam blijft droog en u blijft langer fit. In de koude wintermaanden zorgt de Craft thermokleding ook voor extra warmte.

Craft thermo kleding online bestellen bij Bowork

Bij Bowork hebben we een bewuste keuze gemaakt voor Craft. Craft is dé absolute marktleider op het gebied van thermo ondergoed. De producten van Craft zijn specifiek ontworpen om als tweede huid te dienen. De kleding word direct op de huid gedragen en is zo ontworpen dat de vocht afvoerende en isolerende eigenschappen optimaal tot hun recht komen.

Bij Bowork hebben de Craft producten geselecteerd die het beste bij de actieve arbeider passen. De "Be Active" serie is gemaakt voor de harde werker die onder alle omstandigheden cool moet blijven. In de winter zorgt de kleding ervoor dat uw lichaam warm blijft en in de zomer zorgt het ervoor dat uw lichaam sneller afkoelt. Met Craft weet u altijd dat u een kwaliteitsproduct in handen krijgt. De Craft Thermokleding van Bowork is altijd een veilige keuze.

Bekijk de Craft collectie
Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34