Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Caterpillar

Cat Werkschoenen en Veiligheidsschoenen

Het Bedrijf Caterpillar is opgericht in 1925. Sinds 1929 is dit een beursgenoteerd bedrijf onder de naam CAT. Destijds is de onderneming enkel en alleen gestart als producten van grote machines. Sinds de oprichting heeft Cat zijn enorm veel bekendheid met zijn merknaam opgebouwd. Langzaam maar zeker kwamen er meer productlijnen bij onder de naam Cat.

In 1990 kwam Cat met een veiligheidslaarzen op de markt. Al snel werd dit assortiment uitgebreid naar werkschoenen, veiligheidsschoenen en safety sneakers. Cat maakt verschillende soorten werkschoenen. Van extreem stevig tot modieuze sneakers.

Vandaag de dag worden de CAT werkschoenen over de hele wereld verkocht. In meer dan 90 verschillende landen kunt u de veiligheidsschoenen van Caterpillar kopen.

Cat staat voor kwaliteit, kracht en betrouwbaarheid. Hetzelfde geldt voor de werkschoenen en werksokken. Deze passen qua uiterlijk en qua kwaliteit prima in het totale gamma van Cat.

De werkschoenen van Cat variëren van stevige werkschoenen voor in de Bouw tot functionele sneakers voor bijvoorbeeld de logistiek.

Cat Werksokken

Naast werkschoenen maakt Cat ook werkbroeken en werksokken. Deze werksokken zijn ook erg populair. De Working Socks van Cat zijn dikke en stevige werksokken die uw voeten en tenen het comfort geven wat ze nodig hebben. Niet alleen zorgen de sokken voor een prettige schokdemping, ook vormen ze de beschermlaag tussen uw tenen en de stalen neus. Daarnaast voert een goede werksok ook het overtollige vocht af. Voor de koude dagen van het jaar heeft Cat ook thermosokken. Deze houden uw voeten op temperatuur.

Het fijne van Cat is dat u weet dat producten met het gele Cat logo alleen op de plank komen te liggen als ze aan hele zware eisen en testen van Cat hebben voldaan. Met Cat weet u dat u kwaliteit in handen heeft.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

12 artikel(en)