0 0
Bware

Bware

Bware Veiligheidssneakers

Bware is een leuk merk werkschoenen van een Nederlandse importeur. Dit merkt heeft negen modellen safety sneakers op de markt gebracht in hoge en lage modellen. De sneakers van Bware bieden een optimale bescherming voor uw voeten met hun S3 normering. Deze veiligheidsschoenen hebben een modern en sportief uiterlijk en een perfecte pasvorm. De Bware veiligheidssneakers vallen net iets breder uit dan andere werkschoenen waardoor iedere voet in deze schoenen past. Door hun vormgeving, design en uiterlijk zijn deze werkschoenen prima onder casual kleding te dragen.

Alle Bware modellen zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor de schoenen ademend, slijtvast en waterafstotend zijn. Met deze kenmerken zijn ze het hele jaar door te dragen. Ook hebben alle modellen een composiet neus en een kevlar veiligheidszool zodat ze licht van gewicht zijn en metaalvrij.

Met veiligheidsschoenen van Bware geeft u uw voeten precies wat ze verdienen; optimale bescherming, een prettig klimaat en fijne hygiëne in de schoenen. Daarnaast is de loopzool voorzien van de hoogste antislip normering. U staat dus stevig met beide voeten op de grond.

Bekijk de Bware collectie
Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route