Buckler Boots

Body and Sole Together Forever

Buckler Boots

Buckler Werkschoenen & Buckler Werklaarzen

Buckler Boots is opgericht in Schotland. De twee oprichters hadden destijds een lange ervaring op het gebied van werkschoenen en veiligheidsschoenen. Een van de zaken die hen was opgevallen, was het veelvoorkomende probleem van de loslatende zolen. Dit vormde de basis voor Buckler Boots. Deze fabrikant is zo zeker van zijn zaak, dat er op de schoenen een levenslange garantie zit dat de zool nooit los zal komen van het bovenwerk. Met deze belofte en de slogan “Body and Sole Together Forever” heeft Buckler langzaam maar zeker marktaandeel veroverd. Buckler is een merk waarbij nooit op de kwaliteit bezuinigd zal worden. De focus ligt op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Die drie speerpunten staan centraal in de bedrijfsvoering van Buckler. Sinds 2007 is Buckler ook actief op de Nederlandse markt en sinds 2016 in Duitsland.

Buckler bij Bowork

Bij Bowork hebben de de Buckler Hybridz lijn en de Neopreen Werklaarzen van Buckler. De Hybrydz lijn zijn instappers met veters. Door deze eenmalig te stellen kunt u de instap van de schoenen geheel aanpassen aan uw voeten, waarna u geweldige instappers heeft. De Neopreen werklaarzen van Buckler zijn vloeistof dicht en worden veel gebruikt in de food-sector.

Bekijk de Buckler collectie

Werklaarzen Buckler B701

De stevige en oersterker Buckler B701 werklaarzen bieden maximale veiligheid zonder het comfort uit het oog te verliezen. Bekijk de productvideo en maak kennis met deze perfecte werklaarzen.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route