Bata Bright

Bata Bright

Lichtgewicht en metaalvrij | Bata Bright

De Bata Bright collectie, als onderdeel van Bata industrials, zijn veiligheidsschoenen met kenmerkende eigenschappen. Alle modellen bezitten de S1P normering en zijn daardoor extra ademend en niet waterafstotend. Deze veiligheidsschoenen zijn lichtgewicht en metaalvrij, mede dankzij de composiet veiligheidsneus en de Flexguard veiligheidszool.

De loopzool is een extra Vibram loopzool die zorgt voor een extra prettig loopcomfort. Deze schoenen zijn gemaakt om veel en langdurig op te lopen in een droge werkomgeving. Hier draagt de loopzool en het lichte gewicht stevig aan bij. Tevens zijn de modellen beschikbaar vanaf maat 34 waardoor ze ook worden aangemerkt als dames werkschoenen.

De Bright-collectie van Bata is in het leven geroepen om de werkschoenen kleurrijker te maken. De sportieve modellen vallen op door de vele kleuren maar ook door het lichte gewicht. Ze zijn volledig metaalvrij en voorzien van een sterke en comfortabele VIBRAM-zool. Met deze veiligheidsschoenen is naast veiligheid ook gedacht aan een stuk stijl en uitstraling waarmee ingespeeld wordt op de vraag naar aantrekkelijke en comfortabele werkschoenen.

Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34