Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Bata Bickz

Bata Bickz | Safety Sneakers & Veiligheidssneakers

Bata Industrials produceert als sinds de jaren 70 kwalitatief hoogwaardige werkschoenen. Stevige werkschoenen die tegen een stootje kunnen. De laatste jaren is er een trend ontstaan in de wereld van werkschoenen. Steeds meer kwam er vraag naar moderne veiligheidsschoenen, de zogeheten Safety Sneakers. Schoenen waar niet meer aan te zien in dat het om veiligheidsschoenen gaat. De safety sneakers zijn niet geschikt voor het zware werk, maar door de wet- en regelgeving werden steeds meer beroepsgroepen gedwongen om veiligheidsschoenen te dragen.

Bata Industrials heeft hierop ingespeeld door het merk Bata Bickz in het leven te roepen. Op deze manier kunnen ze, zonder afbreuk te doen aan de eigen collectie, inspelen op een veranderende vraag vanuit de markt.

Sneaker veiligheidsschoenen

Bata Bickz zijn veiligheidsschoenen uitgevoerd als sneakers. Ze hebben een casual en stijlvol uiterlijk. Ondanks dit sportieve uiterlijk lopen deze werkschoenen erg comfortabel en bieden ze een maximale veiligheid. Bata heeft met Bata Bickz een schort in de roos geplaatst. Dit is één van de voorbeelden van het innovatieve karakter van Bata.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

5 artikel(en)