0 0
Albatros

Powered by Function

Albatros

Albatros werkschoenen en veiligheidsschoenen

Het merk Albatros is opgericht in 1980. De eerste jaren is er hard gewerkt aan de ontwikkeling en productie van werkschoenen. 2 jaar na de oprichting was het dan zover. De lancering van het eerste model. Deze eerste Albatros werkschoen had een PU zool met een lederen bovenkant.

Het merk blijft innoveren en in 1987 hadden ze de primeur met de lichtste werkschoenen van Europa. Met de introductie van de Albatros werkschoen Royal Black had het merk een werkschoen van 690 gram. Destijds de lichtste in zijn soort. Het tekent het innovatieve karakter van Albatros.

De productontwikkelingen en innovaties blijven komen. In 1990 wordt er een duidelijke focus gelegd op werkschoenen en veiligheidsschoen voor de landbouw, bosbouw en tuinbouw. Stevige werkschoenen die geschikt zijn voor het zware werk en toegespitst op de werkomstandigheden in deze sectoren.

Ook internationaal neemt de belangstelling toe en om op de Europese vraag in te kunnen spelen wordt het merk Albatros visueel volledig geüpdatet.

Zo rond 2010 is de X-Treme line van Albatros uitgegroeid tot de nummer 1 lijn veiligheidsschoenen in Duitsland. Om in deze Europese markt zo te kunnen uitblinken kan het niet anders dan dat de schoenen van een geweldige kwaliteit zijn.

In de afgelopen jaren heeft Albatros haar productgamma verder uitgebreid. Als toonaangevend merk in Duitsland wordt langzaam maar zeker ook de Nederlandse markt veroverd.

De slogan “Powered by Function” zegt het eigenlijk allemaal. Deze veiligheidsschoenen zijn zeer functioneel. De kracht ligt bij Albatros in het dienende karakter van de veiligheidsschoenen.

Werkschoenen Albatros 63.622 Ultratrail Olive

Deze hoge werkschoenen zijn zeer sportief en hebben een S3 normering met goede SRC antislip en ESD antistatische eigenschappen. Veiligheid en comfort gaan hier hand in hand. Bekijk de productvideo!

Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route