Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Skyld

Strovels Skyld

Naast de Heritage klompen collectie van Strovels, met de bekende modellen klompen als de Strovels 303, 304, 923 en 933 is er nu een nieuwe collectie. De Strovels Skyld. De Skyld Klompen van Strovels zijn er in acht verschillende modellen waarvan vijf modellen veiligheidsklompen zijn.

Het merk Strovels kent zijn oorsprong in Zweden. De oorspronkelijke bewoners van dit land waren de Vikingen. Zijn staan onder meer bekend om hun verdedigingstechnieken. De Skyld klomp is gebaseerd op het klassieke wapenschild en biedt u bescherming tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

Naast de vijf veiligheidsklompen zijn er ook twee onbeveiligde Strovels Skyld klompen. De Safety modellen zijn weer onder te verdelen in twee S3 en twee S2 modellen. Alle acht modellen zijn geproduceerd met hoogwaardig materiaal en zijn gericht op duurzaamheid en comfort.

Deze Zweedse veiligheidsklompen Skyld zijn geïnspireerd en gebaseerd op de ondoordringbare verdedigingslinie van de Vikingen. Veiligheidsklompen die u beschermen zoals de Vikingen beschermde wat hun lief was. Het vakmanschap, de toewijding en de kwaliteit van het materiaal; In alles is een vertaling gemaakt van het Skyld van toen naar de Skyld van nu.

Werkklompen Strovels Skyld

Strovels met stalen neus

Dankzij de introductie van Skyld collectie heeft Strovels nu ook veiligheidsklompen.

Er zijn drie modellen met de S3 veiligheidsnormering. De Thor, Pansar en Asgard. De Asgard heeft een houten tussenzool en de Thor er Pansar hebben een kevlar tussenzool. Deze S3 Strovels klompen bieden een veiligheidsneus met een minimale indeukresistentie van 200 joule. Tevens is er een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen dankzij de tussenzool. De klompen zijn vuil- en waterafstotend en zijn antistatisch en hebben een energieopname door de hak. Uiteraard is de loopzool antislip. Alle drie de S3 modellen hebben een SRC loopzool.

Er zijn twee modellen met de S2 veiligheidsnormering. Dit zijn de Helgar (wit) en de Loki (zwart). Beide modellen hebben een stalen neus, een uitneembare inlegzool  en een SRC antislip zool. Deze S2 Strovels klompen bieden een veiligheidsneus, zijn vuil- en waterafstotend, sterk antislip en antistatisch.

Skyld klompen zonder stalen neus

Er zijn drie non-safety Skyld klompen. Dit zijn de Lars en de Kjell. Beide zwarte klompen met houten zool, waarbij de Lars een overneus heeft. De Knut is de witte variant van de Kjell, zonder overneus, met houten zool.

De witte klompen van Skyld worden veel toegepast in de voedselverwerkende industrie. Daar waar hygiëne belangrijk is, zijn witte klompen gewild. Klompen zijn gemaakt van glad leer waardoor bacteriën geen kans krijgen. Op een witte klomp is het ook heel goed zichtbaar of deze schoon zijn of juist vuil.

Strovels Skyld kopen

Als preferred Strovels dealer, koopt u de Strovels Skyld, natuurlijk het voordeligst bij Bowork.nl. Dit geldt overigens voor onze complete collectie -> Klompen kopen? Bowork.nl bezoeken

Als specialist van Werkschoeisel, mogen de kwaliteitsklompen van Strovels Skyld natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Dankzij onze directe inkoop betaald u bij ons nooit te veel en hoeft u niet onnodig lang te wachten.

Bowork en Strovels kennen inmiddels een jarenlange samenwerking. Al in onze eerste winkel, toen er van internet nog geen sprake was, verkochte wij Strovels klompen. En dat wij we altijd blijven doen. U mag van ons een scherpe prijs en een goede service verwachten. 

Strovels klompen Skyld Goedkoop

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

8 artikel(en)