Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Husta Klompen

Klompen Husta

De klompen van Husta zijn lederen klompen met een PU zool. De klompen in onbeveiligd en zijn verkrijgbaar met een open hiel en een dichte hiel. Het leer is aan de zolen vast geniet. Bij het model met de dichte hiel zit een hielversteviging ingebouwd. 

Husta klompen hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn gezien hun prijs erg aantrekkelijk. De klompen hebben een lederen polster en een houten voetbed. Het zijn zeer geschikte klompen voor in en om het huis. Di

Hoewel dit geen werkklompen zijn, zijn dit wel comfortabel hobbyklompen. Niet geschikt voor (zware) werkzaamheden maar erg handig wanneer u even snel iets aan uw voeten wilt hebben. Deze Zweedse klompen hebben een houten binnenzool die uw voeten ondersteund. Een ander voordeel van een houten voetbed is de absorptie van vocht en geurtjes.

Husta klompen kopen| Bowork

Bowork heeft een uitgebreid assortiment klompen. De Husta klompen mogen niet ontbreken. Deze low budget modellen met scherpe prijsstelling kunt u vinden in onze winkel en onze webshop. Husta klompen kopen tegen de messcherpe prijzen? Ook dan is Bowork het juiste adres en een veilige keuze. Vele klanten zijn u al voorgegaan en dankzij onze service en prijsstelling weten zij ons telkens weer te vinden. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

2 artikel(en)