Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Bighorn klompen

Klompen Bighorn

Bighorn klompen zijn Nederlandse kwaliteitsproducten voor uw voeten. Deze klompen geven uw voeten, enkels, knieën en rug de juiste steun. Het voetbed van de Bighorn klompen is gemaakt van populierenhout en daardoor vochtabsorberend en isolerend. Door een vernuftig idee hebben de klompen toch een buigzame loopzool van PU. Dit is mogelijk doordat het op het scharnierpunt een onderbreking van de populierenhouten voetbed zit.

De laatste tijd zijn er mooie, nieuwe modellen van Bighorn op de markt gekomen. Hiermee is deze fabrikant weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest. De kwaliteit van de klompen was altijd al dik in orde. Nu ook het uiterlijk van de klompen een facelift heeft gekregen en er mooie en leuke nieuwe modellen op de markt zijn gekomen, is er geen enkele reden meer om Bighorn over het hoofd te zien.

Bighorn Klompen

Bighorn Clogs | Natuurlijke zool

Het meest unieke van de Bighorn clogs zijn de zolen. Bij de meeste modellen uit de Bighorn collectie zijn de zolen gemaakt van populierenhout en voorzien van een PU-laag onder de loopzool en voorvoet.

Het gevolg is enerzijds een zeer ondersteunende, houten binnenzool die een geweldige ondersteuning biedt, vocht absorbeert en geurtjes weghaalt. Anders hebben de Bighorn Clogs een Schok dempende en antislip PU Loopzool met een scharnierpunt waardoor de klompen ook flexibel zijn en uw stappen goed kunnen afwikkelingen.

Hierdoor ontstaat er een solide zool die eveneens buigzaam is. Bij iedere stap wordt de voet belast met het volledige lichaamsgewicht. Het Bighorn voetbed ontlast uw lichaam door het lichaamsgewicht gelijkmatig over de voet te verdelen.

Bighorn klompen aanbieding

De Bighorn klompen zijn allemaal getest op slijtweerstand, buigbestendigheid, zoolverbinding en oliebestendigheid. Alle modellen zijn CE-gecertificeerd. De klompen worden veel in de medische sector gebruikt.

Bij Bowork zijn alle modellen uit de collectie van deze fabrikant altijd in de aanbieding. U betaald bij ons nooit de hoofdprijs en zelfs niet de verkoopadviesprijs. Dankzij onze korte en directe lijntjes met de fabrikant zijn wij de ook voor Bighorn klompen altijd een veilige keuze.

Uiteraard kunt u bij ons meerdere merken en modellen klompen kopen

Lees meer