Hulp nodig? Bel mij terug
9,6
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Bowork Outsourcing Service (B.O.S.)

Bowork ontzorgt haar klanten

Bij Bowork doen we er alles aan om u te ontzorgen. U wilt zich immers bezighouden met de zaken waar u goed in bent en waar u uw geld mee verdient. De hele rompslomp rondom persoonlijke beschermingsmiddelen (werkschoenen, werkkleding, werkhandschoenen, gehoorbescherming enzovoort) wilt u dan zo min mogelijk tijd aan besteden. Het moet goed geregeld zijn, maar het moet u niet van uw eigen werk afhouden. Dat is nou precies de reden dat wij Bowork Outsourcing Services (B.O.S.) zijn gestart.

Wat is de Bowork Outsourcing Service?

B.O.S. is een service die we aanbieden waarbij wij u alle zorgen rondom persoonlijke beschermingsmiddelen uit handen nemen. Ziet u door alle regels het B.O.S. nog? Er komt meer en meer regeldruk op ondernemend Nederland af. Kunt u het nog bijhouden? Welke soort werkschoenen zijn in welke situatie verplicht? Welke normen moeten er op de werkkleding zitten? Hoe groot moet het logo op de werkkleding? Ben ik verplicht om mijn personeel handschoenen ter beschikking te stellen? Deze en nog vele vragen komen er op u af. Alle wat u wilt is "gewoon" ondernemen. Door middel van het B.O.S. ontzorgen wij u en kunt u een groot deel van uw zorgen outsourcen.

Bedrijven, organisaties en afdelingen vanaf 25 personen bieden wij een klantspecifieke webportal aan, waar ieder personeelslid zijn eigen inlogcode en wachtwoord krijgt. Aan iedere gebruiker zit een budget gekoppeld dat hij of zij per jaar mag uitgeven aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Tevens krijgt iedere gebruiker een vooraf vastgesteld assortiment te zien waar hij uit gekozen kan worden. Nadat de gebruiker is ingelogd ziet hij direct het nog beschikbare saldo en de producten waar uit gekozen mag worden. Nadat de bestelling is geplaatst worden de bestelde producten gereedgemaakt voor verzending en indien gewenst wordt de kleding bedrukt of geborduurd. Als alles klaar is voor verzending worden de artikelen verzonden naar het opgegeven adres. Dat kan het bedrijfsadres zijn, maar dat kan ook het privé adres zijn van de gebruiker. periodiek sturen wij de betreffende organisatie een verzamelfactuur met daarop per personeelslid de gekochte producten en de bijbehorende normeringen. Op die manier heeft u altijd in één oogopslag controle op uw uitgaven.

De voordelen van B.O.S.

Dit systeem biedt verschillende voordelen:

  • Omdat er een budget aan iedere gebruiker is gekoppeld zal men voorzichtiger met de bedrijfskleding en werkschoenen omgaan. Er moet immers met een bepaald budget worden rondgekomen.
  • U weet dat u nooit teveel betaalt. U kunt de kosten voor PBM's strak budgetteren want het budget is het budget. Mocht de gebruiker meer willen bestellen dan het budget toestaat, dan kan dat, maar dan dient dat door de gebruiker zelf te worden betaald. Daar zit u als werkgever niet tussen.
  • Naast de betere kostenbeheersing en forecast heeft u ook een duidelijk inzicht welke kosten er voor welk personeelslid gemaakt worden dankzij onze verzamelfacturen.
  • U kunt zelf de mate van uniformiteit bepalen. Voor kleding kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen dat iedereen in dezelfde kleding met dezelfde kleuren loopt. Voor werkschoeisel zou u ervoor kunnen kiezen om meer vrijheid te geven, aangezien iedere voet weer anders is. Uw collega's kunnen niet meer komen klagen dat de veiligheidsschoenen niet geschikt zijn, want ze hebben de schoenen zelf uit mogen zoeken.
  • U heeft geen last meer van klagende collega's omdat er kleding kapot is. Eventuele klachten en garantiegevallen worden direct tussen de gebruiker en Bowork afgehandeld.

Uiteraard zal er periodiek contact zijn tussen uw organisatie en Bowork, bijvoorbeeld over het assortiment, de gebruikerservaringen, eventuele gewijzigde wet- en regelgeving enzovoort. Met de Bowork Outsourcing Service kunt u letterlijk een stukje van uw personeelsafdeling aan ons outsourcen.

Heeft u vragen, bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact