Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Onze Filosofie

Filosofie

Wij werken volgens onze eigen PPK-Filosofie: Persoonlijk, Professioneel en Kwaliteit.


Persoonlijk

Als familiebedrijf vinden we persoonlijk contact en een persoonlijke benadering erg belangrijk. Zakelijk of particulier, U bent bij ons nooit een nummer, maar een klant en daarmee onderdeel van de Bowork familie. Daarom bij ons ook geen bandjes of keuzemenu's als u ons belt, maar direct persoonlijk contact. Ieder individu en iedere onderneming is anders en heeft eigen wensen en verlangens. Wij proberen hier altijd op in te spelen. Heeft u een vraag of specifieke wens, neem dan contact met ons op.


Professioneel

Als klant van Bowork mag u altijd een professionele aanpak van ons verwachten. Wanneer u voor ons kiest willen wij al u verwachtingen waarmaken. Dat begint natuurlijk met onze service maar geldt uiteraard ook voor onze diensten en producten. Wij zijn meer dan alleen een bedrijf dat een pakketje aan u verstuurd. Wij bieden een assortiment met bijbehorende service en diensten. Al onze processen zijn geoptimaliseerd om u als klant, op een persoonlijke manier, professioneel te ondersteunen.


Kwaliteit

Bij kwaliteit wordt veelal direct gedacht aan de producten en diensten die worden geleverd. En dat is terecht. Van al onze producten en diensten mag u een bijpassende kwaliteit verwachten. Wij verkopen enkel gecertificeerde producten die voldoen aan de strenge eisen van de Europese Unie. Kwaliteit gaat bij ons echter verder dan de producten en diensten. Kwaliteit is bij Bowork een werkwoord.