Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Mobiele showroom

Bowork brengt de winkel naar u toe

In het gehele Bowork-concept met een winkel en webshop, mag de mobiele showroom niet ontbreken. Als u het parkeerterrein van onze winkel oprijdt en we zijn niet onderweg met de pasbus, dan kan het u niet ontgaan: Wij hebben een mobiele showroom.

Ruim acht meter lang, bijna drie meter hoog en geheel in de groen-gele huisstijl van Bowork. Onze mobiele showroom is een echte eyecatcher. Vanbinnen is de aanhanger geheel ingericht om werkschoenen, werklaarzen, klompen, werkhandschoenen en werkkleding te passen. De aanhanger heeft een barretje en twee kleedhokjes en is verder voorzien van voldoende rekken om de producten uit te stallen.


Mobiele showroom

Het eerste doel van deze enorme combinatie is het zijn van een mobiele showroom. Potentiële klanten worden altijd bezocht met de mobiele showroom om zo een goede indruk van het Bowork assortiment te geven. Het is altijd prettig om over werkschoenen en werkkleding te praten als je het ook daadwerkelijk kunt zien en voelen. Op die manier kunnen we onze klanten ook beter de verschillen tussen de producten uitleggen.


Pasbus

De mobiele showroom wordt ook ingezet als pasbus voor passessies op locatie. Bedrijven die een hele afdeling of het hele bedrijf willen aankleden en zeker willen weten dat de juiste maten besteld worden, kunnen bij ons terecht. Wij komen langs en meten u en uw collega's de juiste maten aan. Of het nu gaat om werkkleding, handschoenen of veiligheidsschoeisel. Het kan allemaal. Het voordeel voor u is dat u zeker weet dat u de juiste maten besteld. U voorkomt hiermee het heen en weer sturen van andere maten, ergernis en overbodige kosten.


Bowork on Tour

Wij staan ook regelmatig op beurzen. Uiteraard gaat de mobiele showroom dan mee. Op beurzen laten we de laatste ontwikkelingen in de markt zien en geven we de beursbezoeker een goed idee van ons assortiment en de bijbehorende service. Houdt onze Facebookpagina in de gaten om te zien waar onze volgende beurs is.

Bent u geïnteresseerd in een bezoek van onze mobiele showroom om te kijken wat we kunnen bieden of voor een passessie op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact