Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Altijd een veilige keuze

Met onze slogan "Bowork; Altijd een veilige keuze", hebben we getracht om onze missie, onze filosofie en onze klantenbenadering samen te vatten met een knipoog naar ons assortiment veiligheidsschoeisel, veiligheidskleding en overige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Waarom een veilige keuze?

  • Een veilige keuze omdat u bij ons veiligheid koopt. Van werkschoeisen en veiligheidsschoeisen met veiligheidsneus en veiligheidszool tot veiligheidskleding en overige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).
  • Een veilige keuze omdat u bij ons op website veilig kunt surfen, bestellen en betalen, dankzij onze https veiligheidsverbinding met internet. Deze verbinding waarborgt uw online privacy en gegevensintegriteit.
  • Een veilige keuze omdat wij benaderbaar en aanspraak baar zijn. Wij zijn niet alleen een webshop met een telefoonnummer zijn, we hebben ook een fysieke winkel. U kunt ons altijd benaderen en u weet ons te vinden.
  • Een veilige keuze omdat wij dagelijk bezig zijn om de scherpst geprijsde webshop van Nederland te blijven
  • Een veilige keuze omdat wij dankzij onse service, missie en filosifie op u als klant gericht zijn.
  • Een veilige keuze omdat wij dankzij ons assortiment en onze Bowork Outsourcing Service uw organisatie geheel kunnen ontlasten op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen.  

Bent u op zoek naar service, kwaliteit, een persoonlijke aanpak en de scherpste prijzen, dan is Bowork voor u altijd een veilige keuze!