Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Hulp nodig bij uw keuze of bestelling?

Kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen, mist u een product, wilt u een offerte aanvragen of komt er even niet meer uit? Neem dan gerust contact op met ons.

Bowork Safety Shoes & Workwear
Het Steenland 3
3751 LA Bunschoten
T. 033-2985934
WhatsApp: 06-19485476
E-mail: sales@bowork.nl

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8:30 tot 17:30 op zaterdag van 8:30 tot 13:00. Let op! In juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten.

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal onderwerpen waar regelmatig vragen over worden gesteld. Hieronder hebben wij per onderwerk een overzicht van deze vragen gemaakt. Wellicht dat uw vragen gemaakt. Wellicht dat uw vraag hier ook tussen zit.

  • Klik hier voor uw vragen over de bestelprocedure.
  • Klik hier voor uw vragen over de verzendkosten.
  • Klik hier voor uw vragen over de betaalmethoden.
  • Klik hier voor uw vragen over het retourneren.
  • Klik hier voor uw vragen over onze privacy policy.
  • Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


Mist u een product?

Wij hebben ons assortiment met zorg samengesteld. Zo hebben wij voor iedere voet, iedere maat en iedere beroepsgroep werkschoenen en werkkleding. Toch kan het voorkomen dat u op zoek bent naar een bepaald product en het op onze site niet kunt vinden. De kans is groot dat we het toch kunnen leveren. Wij zijn dealer van een groot aantal merken, zie ook onze merken pagina. Alle producten van die merken kunnen we leveren. Aarzel dus niet als u iets mist, maar neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Wilt u een offerte op maat?

Wij leveren aan particulieren en aan bedrijven. Met onze prijsstelling behoren we tot de goedkoopste webshop van Nederland op het gebied van werkschoeisel en werkkleding. Bent u een grote afnemer of wilt u uw afdeling of organisatie aankleden of nieuwe veiligheidsschoeisel geven? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op. Wij kijken graag met u mee naar wat u nodig heeft en hoe wij u hiermee kunnen helpen. Of het nu gaat op schoenen, laarzen, klompen, werkhandschoenen, bedrijfskleding of juist een combinatie hiervan; wij helpen u graag verder.

Wilt u komen passen?

Het gemak van het bestellen via internet is enorm. U bestelt en in meer dan 90% van de gevallen is het de volgende in huis. Toch kunt u behoefte hebben aan het passen van de werkschoenen, werklaarzen of werkkleding. Dat is mogelijk. Wij hebben een werkschoenenwinkel en werkkledingwinkel in Bunschoten-Spakenburg. Onze winkel ligt een paar minuten van de Rijksweg A1 ter hoogte van Amersfoort. U hoeft bij ons geen afspraak te maken, u kunt gewoon langskomen. Let op! Niet alle producten die op de website staan hebben wij ook voorradig in de winkel. Wilt u zeker weten dat het model dat u zoekt op voorraad is, bel dan even.

Contact