0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route
De beste rookovens

voor het echte ambacht

Ideaal voor vis en vlees
Echte kwaliteit

Met de kenmerkende gerookte smaak

Rookovens

Als onderdeel van ons horeca-assortiment mogen de rookovens niet ontbreken. Meer en meer worden de rookovens ontdekt door de particulier die achter in de tuin wil genieten van zelf bereid voedsel. Houdt u van lekker eten en bent u bereid om een ambacht te leren? Dan is een rookoven echt iets voor u. U hoeft geen professional te zijn om vlees of vis te kunnen roken. Heeft u toch wat hulp nodig? Volg dan de cursus visroken. Met onze rookovens maakt u al een goed begin. Onze collectie rookovens bestaat uit een assortiment rookovens met vier verschillende maten.

Rookkasten

Onze rookkasten zijn professioneel en duurzaam gemaakt van 2 millimeter dik RVS. De lade en de onderzijde van de kast zijn 3 millimeter dik. Binnen de rookkast is een mooie ruimte voor het roken van vlees en vis. Aan de bovenzijde zit een schoorsteen waarmee de rookuitvoer kan worden afgesteld. Aan de voorzijde zit een ingebouwde thermometer die de temperatuur in de kast weergeeft. Tevens bevatten de rookkasten een aslade met geïntegreerde zuurstoftoevoer. Op beide deuren zit een schuifsluiting.

Rookoven - Natasja

Afmeting: 35 x 35 x 200 cm
Gewicht: +/- 60 kg

Prijs: € 749,95 incl BTW (619,79 ex btw)

Rookoven - Lindsey

Afmeting: 45 x 45 x 207 cm
Gewicht: +/- 70 kg

Prijs: € 774,94 incl btw (640,44 ex btw)

Rookoven - Patricia

Afmeting: 50 x 50 x 230 cm + wieltjes voor mobiliteit
Gewicht: +/- 80 kg

Prijs: € 899,95 incl BTW (742,97 ex btw)

Rookoven - Manon

Afmeting: 60 x 60 x 250 cm + wieltjes voor mobiliteit
Gewicht: +/- 110 kg
Prijs: € 1395,00 incl BTW (1152,89 ex btw)

Rookoven accessoires

Aan de binnenzijde van de rookkasten zitten aan beide zijden geleiders waarin u een setje liggers kunt plaatsen op de door u gewenste hoogte. Op deze liggers kunt u een rooster leggen. Uiteraard kunt zowel de liggers als de roosters bij ons bestellen.

De prijs voor een setje liggers is voor de Natasja, Lindsey en Patricia gelijk en bedraagt € 25,- incl. btw per setje. De liggers voor de Manon zijn € 35,- incl. BTW per setje.

Een rooster voor de Rookkast Natasja kost € 62,50 incl. btw per stuk.
Een rooster voor de Rookkast Lindsey kost € 77,50 incl. btw per stuk.
Een rooster voor de Rookkast Patricia kost € 95,- incl. btw per stuk.
Een rooster voor de Rookkast Manon kost € 120,- incl. btw per stuk.

U kunt naar eigen wens bepalen hoeveel roosters u in de kast wilt plaatsen.

Aanvullend hebben we ook spiesjes, eveneens van RVS. Die zijn er in een lengte van 27 cm, 36,5 cm en 42 cm met allemaal een dikte van 5 mm:
27 cm: € 8,- incl. BTW (geschikt voor Natasja)
36,5 cm: € 10,- incl. BTW (geschikt voor Lindsey)
42 cm: € 12,- incl. BTW (geschikt voor Patricia)

Rookoven aanbieding

Zoals u ziet hoeft een professionele rookoven niet duur te zijn. Bij Bowork streven we ernaar om al onze producten zo voordelig mogelijk aan te bieden. Onze rookovens zijn dan ook in de aanbieding. Ook de accessoires kunt u zeer voordelig bij ons in de aanbieding kopen. Hierdoor houdt u bij ons meer geld over voor de producten die u in de kasten wilt roken.

Van onze rookkasten krijgt u honger naar het ambacht. Interesse gekregen in één van onze rookovens? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Interesse in rookovens?

Neem contact op als u interesse heeft in onze rookovens of een bestelling wilt plaatsen. Wij informeren u graag.