Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Bowork Back2Work Barbecue | Vrijdag 26 augustus

Kom je ook?

Bowork vindt specialisatie in werkkleding en komt met een Bowork Back2Work BBQ

Bij Bowork hebben ze de eerste maanden van het jaar niet stil gezeten. Toen de winkeldeuren gesloten moesten blijven vanwege de lockdowns is de winkel helemaal opnieuw ingericht. Deze grondige herinrichting is ook reden om klanten nieuwe kennis te laten maken met het assortiment middels een Bowork Back2Work BBQ op vrijdag 26 augustus.

Het is inmiddels ruim vier jaar geleden dat Bowork verhuisde van de Zuidwenk naar het huidige pand aan Het Steenland 3. Eigenaar Pieter Vermeer over die stap: “Onze verhuizing was destijds een enorme stap voor ons. We ging naar een pand met ruim 5 maal zoveel vloeroppervlakte. Een deel van die oppervlakte hebben we toen ingericht en gebruikt als magazijn.”

Al langer liep Pieter met de plannen om de winkeloppervlakte uit te breiden. Hij wilde immers het assortiment van Bowork flink uitbreiden. Pieter: “Voor de verhuizing stonden we vooral bekend om de werkschoenen, laarzen en klompen. Maar we merkten dat er een toenemende vraag was naar specialisme in werkkleding. Daar hebben we nu op ingespeeld.”

Na de verhuizing in 2018 breidde Bowork in snel tempo het assortiment werkschoeisel uit. Met ruim 400 verschillende modellen op voorraad mag Bowork zich nu de grootste werkschoenenwinkel van Nederland noemen. Inmiddels wordt de winkel - en daarbij ook de webshop - bezocht door mensen uit alle delen van het land. “Ons assortiment is verder nergens zo compleet in een fysieke winkel te vinden. Dat is de reden dat mensen graag een stuk komen rijden omdat ze hier naar hartenlust kunnen passen. Als je bij ons geen passende werkschoenen vindt, dan wordt het lastig”, aldus Pieter.

Met de toenemende vraag naar werkkleding begon het weer te kriebelen. Bowork wilde verder groeien. En toen in januari de deuren weer dicht moesten vanwege een lockdown zijn ze hard aan de slag gegaan om de bovenverdieping om te toveren naar een waar werkkledingdomein. En dat is aardig gelukt. Marion, die de werkkledingafdeling aanstuurt, is erg enthousiast: “We hebben een mooie mix gemaakt van bekende en minder bekende merken waardoor we een mooie combinatie hebben van werkkleding in verschillende prijsklasses en voor verschillende branches. Ook voor mensen met verschillende lengtematen en buikmaten hebben we nu geschikte kleding.” Collega Riëtte vult aan: “En deze kleding kunnen we ook allemaal bedrukken en borduren.” Zij verzorgt de personalisatie van de werkkleding voor de klanten. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Bowork.

Eerder dit jaar opende Bowork al een extra magazijn en kantoor aan de Amersfoortseweg. Naast de extra opslag werkt hier het Bowork-webteam aan de website. Hoofd marketing en communicatie Casper de Graaf hierover: “Als webteam hebben we nu onze eigen ruimte waar we rustig kunnen werken. Ook beschikken we hier over onze eigen studio waar we zelf productfoto’s en video’s maken. Ideaal.”

Om de herinrichting te vieren en de klanten een hernieuwde kennismaking met het assortiment te laten maken organiseert Bowork op vrijdag 26 augustus van 10.00 tot 21.00 uur de Bowork Back2Work BBQ. Een leuke dag waarbij diverse fabrikanten tekst en uitleg komen geven over hun producten en vooral een dag die vol staat van de acties. Pieter: “Zo na de zomervakantie zijn de meeste klanten op zoek naar nieuwe werkkleding en werkschoenen. We organiseren daarom een open dag waarbij we de nieuwste collectie presenteren en waarbij we voor onze klanten mooie acties hebben. En dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte uitgenodigd!”