0 0
donderdag 16 januari 2020 | Werkschoenen

Werkschoenen Safety Jogger S3

Er zijn veel verschillende merken werkschoenen op de Nederlandse markt. Daarnaast zijn er werkschoenen met verschillende veiligheidsnormeringen. In dit artikel willen we het hebben over het merk Safety Jogger en de veiligheidsnormering S3.

Safety Jogger is een fabrikant van werkschoenen. Deze schoenen kenmerken zich door een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De schoenen zijn zeer scherp geprijsd en zijn van een goede kwaliteit. S3 is de hoogste veiligheidsnormering voor veiligheidsschoenen. Werkschoenen Safety Jogger S3 zijn schoenen met een veiligheidsneus, veiligheidstussenzool en een antislip loopzool. Tevens zijn S3 werkschoenen waterafstotend en antistatisch.

Safety Jogger Heavy Duty S3

Het assortiment van Safety Jogger omvat een groot aantal werkschoenen, waaronder S3 werkschoenen. In dit assortiment zitten een aantal zogenoemde Heavy Duty S3 werkschoenen. Veiligheidsschoenen die tegen een stootje kunnen en worden ingezet bij de zwaardere werkzaamheden. Een aantal voorbeelden van dergelijke schoenen zijn de Safety Jogger Worker S3, Dakar en Climber. Allemaal Safety Jogger Heavy Duty S3 werkschoenen. Deze schoenen kenmerken zich naast de S3 veiligheidsnormering ook door de overneus aan de voorzijde van de schoenen. Deze zorgt ervoor dat de schoenen op de meest kwetsbare plek slijtvaster zijn.

Uiteraard omvat het S3 assortiment meer werkschoenen dan alleen de Heavy Duty-collectie. Zo zijn er S3 Instapwerkschoenen, sportieve S3 werkschoenen en S3 uniform werkschoenen, waar de Manager een goed voorbeeld van is. Voor alle werkschoenen Safety Jogger S3 geldt dat ze een goede pasvorm, scherpe prijs en goede kwaliteit weten te combineren.

Werkschoenen Safety Jogger S3 Dames

Ook voor dames heeft Safety Jogger een S3 assortiment met dames werkschoenen. Naast de verschillende uniseks modellen die zowel in dames als in heren maten verkrijgbaar zijn, is er ook een collectie dames veiligheidsschoenen speciaal gemaakt op een damesleest. De pasvorm van deze schoenen is geheel afgestemd op de anatomie van de damesvoet. De schoenen zien er goed uit en combineren de prettige pasvorm met een vrouwelijke touch. De eerste S3 dames werkschoenen die deze fabrikant op de markt bracht waren de Bestgirl en de Bestlady. Dit zijn nog steeds de absolute hardlopers binnen deze collectie. Inmiddels is de damescollectie uitgebreid tot 8 verschillende dames werkschoenen en ruim 15 uniseks modellen.

Safety Jogger S3 Bestboy

De prijstopper is de Safety Jogger S3 Bestboy. Dit hoge model is ook in het laag verkrijgbaar, de Bestrun. De Bestboy en de Bestrun zijn zeer voordelige werkschoenen die meer kwaliteit en comfort bieden dan enige ander budget werkschoen. Dit is ook de reden dat deze S3 werkschoenen van Safety Jogger zo breed worden ingezet. Van uitzendkracht tot vaste werknemer. Menigeen weet de Bestboy te waarderen.

S3 Werkschoenen Safety Jogger bij Bowork

Bij Bowork hebben we het grootste gedeelte van de Safety Jogger werkschoenen gewoon op voorraad in onze werkschoenenwinkel. Uiteraard ook de S3 modellen. Dit merk is van zichzelf al voordelig, maar bij Bowork doen we daar nog een schepje bovenop. Dankzij onze direct inkoop, grote volumes en langdurige relatie met Safety Jogger kunt u deze schoenen bij ons voor de beste prijs kopen. Grote aantallen? Wij stellen graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Zijn er problemen? Wij doen altijd ons uiterste best om die voor u op te lossen. Wilt u een passessie op locatie? Wij komen graag langs met onze mobiele showroom.

Werkschoenen Safety Jogger S3 koopt u natuurlijk bij Bowork.nl!