0 0
vrijdag 24 januari 2020 | Werkschoenen

Werkschoenen Puma S3

Sommige merken behoeven geen nadere introductie. Puma is zo’n merk. Dit bekende sportmerk produceert al jaren sportieve schoenen en kleding. Daarnaast is Puma ook huisleverancier van diverse sportclubs, voetbalclubs, Formule 1-teams, enzovoort. Sportiviteit zit in het DNA van dit merk. Het kan daarom ook niet anders dat de Puma werkschoenen ook sportief zijn. Het unieke van Puma werkschoenen is dat deze sportiviteit, comfort, veiligheid en kwaliteit weten te combineren in hun schoenen. Een groot gedeelte van de Puma werkschoenen heeft de S3 veiligheidsnormering. Dit is de hoogste normering voor werkschoenen.

Werkschoenen Puma S3 hebben als veiligheidskenmerken een veiligheidsneus, anti-perforatiezool en een antislip loopzool. De schoenen zijn daarnaast antistatisch en vuil- en waterafstotend. Dankzij deze kenmerken zijn S3 werkschoenen breed inzetbaar.

Puma veiligheidsschoenen S3

Het is goed om een duidelijk beeld te schetsen van de positie die Puma inneemt in de wereld van werkschoenen. Puma is in Nederland qua omvang een van de grootste leveranciers van werkschoenen. Qua design en vormgeving is Puma één van de marktleiders. Ook in de werkschoenen van deze fabrikant komt het sportieve DNA terug. Design en vormgeving zijn vernieuwend te noemen, zeker in de conservatieve wereld van werkschoenen. Qua prijsstelling ligt Puma boven het gemiddelde van de markt, maar hiervoor krijgt u dan ook een geweldige kwaliteit voor terug. Qua comfort zijn de schoenen ook geweldig. Dankzij jarenlange ervaringen en innovaties in sportschoenen weet Puma dit ook te vertalen naar haar veiligheidsschoenen.

Puma levert veiligheidsschoenen met verschillende veiligheidsnormeringen waaronder S3 werkschoenen. Ook de werkschoenen Puma S3 modellen zijn direct herkenbaar aan het sportieve uiterlijk. Wanneer u ze aantrekt merkt u direct de prettige pasvorm en het goede comfort. De best lopende S3 Puma werkschoenen zijn:

Puma 63.021 Cascades

De Puma 63.021 Cascades betreft een half hoog model met extra ruimte voorin de schoenen ter hoogte van de bal van uw voet. Dit S3 model heeft een stevige overneus aan de voorzijde en een goede loopzool met een maximale grip en demping. Uitermate geschikt voor bouwwerkzaamheden.

Puma 63.314 Crosstwist

Dit is een kleurrijk model werkschoenen. De Puma 64.314 Crosstwist vallen iets breder dan normaal en hebben een fraai design. Deze S3 werkschoenen van Puma zijn uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden al dan niet in een vochtige omgeving.

Puma 63.225 Rio Black

Een schitterende werkschoen met een geheel eigentijdse look. Deze Puma 63.225 Rio Black hebben een goede demping en lopen zeer comfortabel. Qua functionaliteit zitten ze tussen de Cascades en de Crosstwist in.

S3 werkschoenen van Puma bij Bowork

Bij Bowork verkopen we Puma werkschoenen al meer dan 15 jaar. Dankzij de korte lijntjes met de fabrikant leveren we de schoenen snel, vanuit onze voorraad en dat tegen de scherpste prijzen. Vandaag besteld is uiteraard morgen in huis. Ook verzorgen wij passessies op locatie waarbij we u en uw collega’s de juiste Puma schoenen aanmeten vanuit onze eigen pasbus. Bij grotere aantallen maken we graag een passende offerte voor u. Natuurlijk kunt u de Puma schoenen ook passen en kopen in onze werkschoenenwinkel.

Bowork en Puma zijn een ideale combinatie. Beide merken staan voor kwaliteit, service en comfort. Ook voor Puma werkschoenen S3 is Bowork altijd een veilige keuze.