Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

vrijdag 19 oktober 2018 | Nieuwtjes en trends werklaarzen

De nieuwe Grisport Ranger werklaarzen

Grisport Ranger

In de tweede helft van 2018 is Grisport met een nieuwe collectie op de markt gekomen. De Ranger collectie. Dit is een collectie werkschoenen en werklaarzen waarbij het beste van drie werelden bij elkaar komt. Grisport schoenen en laarzen, met Vibram zolen en een Gore-tex voering. Deze triple branded collectie levert op alle vlakken comfort en kwaliteit.

  • Het draagcomfort en de pasvorm van Grisport
  • Het loopcomfort van Vibram
  • Het klimaatcomfort van Gore-tex

Grisport Vibram

Vibram is een bedrijf (en merk) dat rubberen loopzolen maakt voor schoeisel. Vibram loopzolen zijn te herkennen aan het gele Vibram logo. Deze Italiaanse fabrikant fabriceert zolen die een optimale grip bieden en een ongekende stabiliteit geven. Tevens zijn Vibram zolen hitte- en oliebestendig.

Vibram zolen bieden een uitstekende grip op verschillende ondergronden en zijn daarom ook SRC genormeerd. De Grisport werkschoenen en werklaarzen uit de Ranger-collectie hebben allemaal een Vibram loopzool. Hierdoor ervaart u als professional en drager een uniek loopcomfort en heeft u een maximale grip.

Naast grip en stabiliteit bieden Vibram zolen ook een uitstekende demping bij het lopen. Dankzij de grip, stabiliteit en demping heeft u aan het eind van de dag minder vermoeide voeten.

Grisport Gore-Tex safety footwear

Gore-tex is een membraan dat tussen het bovenwerk en de voering van de veiligheidsschoenen zit. Dit membraan heeft microscopische poriën die tot 20.000 maal kleiner zijn dan een druppel water en tegelijkertijd 700 keer groter dan een waterdampmolecuul.

Dat klinkt allemaal indrukwekkend, maar wat doet het Gore-tex membraan voor u?

  • Werkschoenen met Goretex zijn waterdichte werkschoenen. Lederen veiligheidsschoenen zijn van nature waterafstotend of spatwaterdicht. Dat is iets anders dan waterdicht. Dankzij het Gore-Tex membraan worden werkschoenen en werklaarzen geheel waterdicht.
  • Dankzij het Gore-Tex membraan zijn veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen tot 6 keer meer ademend dan de waarden die zijn gespecificeerd in de EN ISO Norm 204345/47.

Goretex werkschoenen zijn dus ademend en waterdicht en bieden u daarmee een optimaal klimaatcomfort.

Grisport Ranger werkschoenen en werklaarzen

Grisport werkschoenen en Grisport werklaarzen uit de Grisport Ranger collectie bieden u comfort onder alle omstandigheden. Alle delen van de schoenen, de samenstelling en de constructie van de schoenen zijn gericht op comfort. Dit heeft geresulteerd in comfortabel veiligheidsschoeisel waarmee u maximaal kunt presteren.

De complete collectie heeft een fiber, metaalvrije en flexibele veiligheidszool en een stalen veiligheidsneus. De loopzool is van Vibram en de voering is een Gore-Tex membraan. Alle modellen werkschoenen en werklaarzen zijn S3 en SRC genormeerd. Zowel de schoenen als de laarzen zijn tevens HRO (loopzool hitte bestendig) en HI (hitte isolerend) genormeerd. Daarnaast zijn de laarzen ook CI (koude isolerend) genormeerd.

Voor de veiligheid en zichtbaarheid van de drager zit er aan de achterzijde van zowel de Ranger werkschoenen als de Ranger werklaarzen een reflectiestrip.

Griport brengt met de Ranger collectie uitmuntende werkschoenen en werklaarzen op de markt. Uiteraard kunt u de Ranger collectie kopen bij Bowork.nl. Zoals in onze webshopshop als in onze werkschoenenwinkel. Wilt u de Ranger collectie eerst zien, passen, voelen en ervaren?

U vindt ons in het midden van het land langs de A1, ter hoogte van Amersfoort!