Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

woensdag 10 oktober 2018 | Nieuwtjes en trends werklaarzen

De 5 beste winter werklaarzen om de winter goed door te komen


Thermolaarzen en winterlaarzen

In een sector als de bouw worden veiligheidslaarzen meer en meer het hele jaar gedragen. Dit komt doordat het loopcomfort van de veiligheidslaarzen de laatste jaren sterk is toegenomen. De laarzen zijn lichter, flexibeler en comfortabeler geworden. Tevens, en dat is wellicht de belangrijkste ontwikkeling, zijn er ook ademende werklaarzen op de markt gebracht die er tevens voor zorgen dat de warmte zomers buiten blijft.

Hoewel er steeds meer werklaarzen op de markt zijn gebracht die het hele jaar gedragen kunnen worden, worden de meeste werklaarzen nog steeds gedragen in de winter.

Winter werklaarzen

Speciaal voor de winterse omstandigheden zijn er winter werklaarzen. Deze worden ook wel thermolaarzen genoemd, al dekt dat niet altijd de lading.

Winter werklaarzen zijn veiligheidslaarzen met een warme voering. Dit kan een (kunstmatige) bontvoering zijn of een isolerende voering zoals Thinsulate. Deze voeringen zorgen ervoor dat de warmte van uw voeten binnen en de koude buiten blijft. Winter werklaarzen zijn er in leren werklaarzen en in rubberen werklaarzen. Veelal hebben deze laarzen ook de CI en HI normering.

Het gaat bij winter werklaarzen echter niet alleen om de voering. Uiteraard is de grip, ofwel antislip, minstens net zo belangrijk. Als het koud en glad wordt wilt u immers op uw voeten blijven staan.

Thermo werklaarzen kopen

Wilt u thermo werklaarzen kopen? Kom dan eens langs in onze werkschoenenwinkel in het midden van het land. De werkschoenenwinkel van Bowork is de grootste van Nederland en zit langs de A1 op 3 minuten rijden van de afslag Amersfoort. Naast werkschoenen en werkkleding vindt u hier een mooi assortiment veiligheidslaarzen en winterwerklaarzen.

Bij Bowork kunt u rustig passen en vergelijken. Daarnaast kunt u uw voeten laten opmeten en kunnen wij u van advies voorzien. Uiteraard kunt u de winter werklaarzen ook kopen via onze webshop, Bowork.nl.

Wij hebben een ruim assortiment werklaarzen. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de vijf beste winter werklaarzen.

Werklaarzen Sixton Montana

We kunnen stellen dat de populariteit van winter werklaarzen is begonnen met de Sixton Montana werklaarzen. Deze collectie lederen werklaarzen bestaat uit werklaarzen met een bontvoering en een thinsulate voering in verschillende kleuren. De Sixton Montana 17 en 23 zijn bontgevoerde werklaarzen die tevens waterdicht zijn. De Sixton Montana 21 en 22 zijn waterdichte werklaarzen met een thinsulate voering. De Sixton Montana 05 en 09 zijn bontgevoerde werklaarzen die waterafstotend zijn. Alle Sixton Montana veiligheidslaarzen hebben de SRC anti-slip normering.

Deze laarzen zijn mateloos populair, niet in de laatste plaats vanwege de pasvorm en het geweldige loopcomfort.

Werklaarzen Sixton Ranch

Ondanks het nog steeds toenemende succes van de Sixton Montana werklaarzen zijn er nu de Sixton Ranch werklaarzen. Een collectie van 4 soorten Sixton veiligheidslaarzen die allen waterdicht zijn dankzij het Outdry membraan. De Ranch werklaarzen zijn een doorontwikkeling op de Montana’s en hebben een onwijs stoer uiterlijk. Tevens is de polstering aan de bovenkant van de schacht onderdeel geworden van de vormgeving. Deze werklaarzen zijn flexibel, licht en warm en bieden maximale grip dankzij de SRC normering

Mammoet werklaarzen

De Mammoet werklaarzen M1966 mogen zeker niet ontbreken in de top 5 van winter werklaarzen. Hoewel dit typisch laarzen zijn die het hele jaar gedragen kunnen worden, zijn dit ook winter werklaarzen. De laarzen zijn stoer, robuust, waterdicht en geven u als drager een optimale grip. De Mammoet winter werklaarzen zijn CI en HI genormeerd en daarmee koude werend en hitte vasthoudend. De merknaam Mammoet vertelt de rest van het verhaal.

Grisport Ranger werklaarzen

Het assortiment Grisport werklaarzen is onlangs uitgebreid met de Grisport Ranger werklaarzen. Dit zijn winter werklaarzen die u het beste van drie werelden bieden:

  • Pasvorm en kwaliteit van Grisport
  • Waterdichte en ademende voering van Gore-Tex
  • Slijtvastheid en loopcomfort van Vibram.

Deze triple branded werklaarzen zijn CI en HI genormeerd en bevinden zich in het topsegment van de werklaarzen en zijn dankzij alle specificaties zeer breed inzetbaar. Dankzij de Italiaanse vormgeving van Grisport zien deze veiligheidslaarzen en ook nog eens goed uit!

Dunlop werklaarzen

Werklaarzen van Dunlop zijn niet weg te denken in het dagelijks leven van veel professionals. Op de bouw, in de agrarische sector en in de voedselverwerkende industrie, Dunlop kom je overal tegen.

Het assortiment Dunlop werklaarzen is groot, maar specifiek voor de winter of koude omstandigheden zoals een koel- en vriescel heeft Dunlop een aantal modellen die thermisch isolerend zijn zoals de Purofort+ (C762.933) en de Thermo+ (C662.933). Dit zijn echte winter werklaarzen van Dunlop, met het comfort en de kwaliteit die u van Dunlop mag verwachten


Winter werklaarzen kopen

Wilt u winter werklaarzen kopen? Dan is Bowork het juiste adres voor u. Niet alleen hebben wij een ruime keuze en een grote voorraad, wij leveren de werklaarzen ook nog eens tegen de voordeligste prijs.

Minstens net zo belangrijk als de prijs is de service die wij verlenen. U kunt bij ons veilig online bestellen op onze website. Dankzij de keurmerken die wij hebben, weet u zeker dat uw bestelling ook daadwerkelijk aankomt. Daarnaast hebben wij, in het midden van het land een ruime werkschoenenwinkel waar u kunt komen passen. Ook kunnen wij u met raad en daad adviseren en kunnen wij uw voeten opmeten.

Winter werklaarzen kopen, doe je toch alleen bij een betrouwbare leverancier? Bowork, altijd een veilige keuze!