Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
donderdag 17 maart 2016 | Nieuwtjes en trends werklaarzen

Werklaarzen Buckler B701

Buckler B701 Werklaarzen & Veiligheidslaarzen

De Werklaarzen Buckler B701 zijn nieuw in het assortiment van Bowork. We hadden al een aantal werkschoenen van Buckler in ons assortiment en natuurlijk hebben we ook de Neopreen werklaarzen van Buckler.

Sinds kort hebben we ook de B701 veiligheidslaarzen van Buckler ons assortiment toegevoegd.

De B701 zijn werklaarzen gemaakt van leder met een waterdicht membraan waardoor de laarzen waterdicht zijn. Dit maakt deze laarzen geschikt voor nagenoeg alle werkzaamheden. De Buckler B701 zijn erg populair bij professionals die veel buiten werken. Zon, regen, hagel of sneeuw; uw voeten blijven droog. Maar onderschat niet het aantal mensen dat op deze veiligheidslaarzen loopt en voornamelijk binnen werken. Het waterdichte membraan houdt niet alleen vocht buiten, het is ook ademend en is continue bezig om transpiratie naar buiten af te voeren.

Comfortabele werklaarzen & veiligheidslaarzen | Buckler B701

Wat maak de Bucker B701 zo geliefd bij degene die deze laarzen dragen? Niet alleen het ademende en waterdichte membraan, maar minstens zo belangrijk is het loopcomfort. Deze werklaarzen zijn anatomisch gevormd en vormen zich perfect rondom uw voeten. De zool en inlegzool zijn sterk schokabsorberend waardoor uw gewrichten ontzien worden. De inlegzool is zo ontworpen dat deze ondersteuning geeft aan uw hele voet, in het bijzonder daar waar u het het hardst nodig heeft. Het is veelzeggend dat deze laarzen ook populair zijn buiten werktijd. Dit komt niet alleen door het stoere uiterlijk, maar ook door het ultieme loopcomfort.

Aan de achterzijde van de laarzen zit extra ondersteuning voor uw hiel. Hierdoor wordt uw hiel ondersteund en verliest u minder energie bij het staan en lopen. Hierdoor heeft u aan het einde van de dag minder vermoeide benen. Deze hielversteviging is door Buckler zelf ontworpen en doorontwikkeld.

Veiligheidslaarzen met Stalen neus

De veiligheidslaarzen Buckler B701 hebben een stalen neus en stalen tussenzool zodat uw voeten rondom beschermd zijn. Daarnaast, en hiermee is Buckler uniek, bevatten deze laarzen een ingebouwde enkelbescherming. Hierdoor zijn uw enkels beschermd tegen een impact van buiten.

De veiligheidsnormering is SB. Deze laarzen hebben dezelfde eigenschappen als S3 werklaarzen en veiligheidslaarzen, maar zijn niet gecertificeerd als anti-statisch. Deze werklaarzen zijn breed inzetbaar en bieden een optimale bescherming.

Werklaarzen met rubberen loopzool

De loopzool van de B701 is gemaakt van rubber. Hierdoor zijn ze extra schokabsorberend. De zool heeft de SRC normering. Dit is de hoogte anti-slip normering. Hiermee heeft u een optimale grip onder alle omstandigheden. Daarnaast heeft de zool de HRO normering. Hierdoor is de zool hitte bestendig tot 300 graden voor een periode van 1 a 2 minuten aaneensluitend.

De lederen schacht is met de goodyear welted techniek vastgemaakt aan de zool. Deze hoogstaande techniek wordt slechts bij enkele modellen toegepast en laat zien dat we hier te maken hebben met een kwalitatief hoogwaardig product. Dankzij deze techniek is het nagenoeg onmogelijk dat de schacht loskomt van de zool. De Buckler B701 is dan ook een enorm sterke en robuuste werklaars.

Stoere werklaarzen

Hoewel het bij veiligheidsschoeisel in de eerste plaats gaat om veiligheid en comfort, speelt het uiterlijk ook een rol bij de keuze voor een bepaald model. De B701 van Buckler zijn unieke werklaarzen met een eigen look en stijl. Deze veiligheidslaarzen zien er stoer uit en kunnen ook qua uiterlijk prima in de vrije tijd gedragen worden. Stoere werklaarzen die ook nog eens sterk en veilig zijn en u een geweldig loopcomfort geven. De B701 van Buckler heeft het allemaal.

Buckler werklaarzen bestellen bij Bowork

Uiteraard koopt u uw Buckler werklaarzen en Buckler veiligheidslaarzen voordelig en snel bij Bowork.nl. Ook voor deze artikelen is Bowork altijd een veilige keuze. U betaald nooit teveel en krijgt een maximale service voor een minimale prijs.