0 0
vrijdag 24 september 2021 | Blog | Werkkleding | Bowork.nl

De voordelen van bedrukte of geborduurde werkkleding

Het is een alledaags gezicht. Vaklui in werkkleding voorzien van logo en slogan van het bedrijf waarvoor ze werken. Het werken in herkenbare werkkleding kent diverse voordelen, waardoor je je kan afvragen waarom je überhaupt zou werken in onherkenbare werkkleding.

Het oogt professioneel

Werkkleding bedrukt of geborduurd in de styling van het bedrijf oogt professioneel en zorgt voor een professionele uitstraling. Het kan gezien worden als een verlengstuk van de communicatie en de marketing. Als bedrijf heb je, naar gelang de grootte, al snel een website, een handtekening bij je e-mail, wellicht ook een bedrijfswagen die bedrukt is en een eigen logo. Trek deze uitstraling door in je werkkleding, zoals een jas, een poloshirt en zelfs een bedrukte broek. De mogelijkheden op dit gebied zijn groot.

Het zorgt voor klanten

Op de lange termijn zorgt herkenbare, bedrukte of geborduurde werkkleding voor extra klanten. Elke werknemer en ook jijzelf, zijn in die zin bewegende reclamezuilen. Herkenbaar in bedrijfskleuren en bedrijfsuitingen. Dat zorgt voor herkenbaarheid bij de potentiële doelgroep, die je onderweg en wellicht op het werk bezig ziet. Ook zorgt het voor herkenbaarheid bij klanten. Je maakt onderdeel uit van een team of, als ZZP-er, laat je zien wie je bent en wat je kan betekenen. Let er altijd op dat je representatief bent als je bedrukte werkkleding draagt. Jouw handelen straalt af op het bedrijf, in goede en in kwade zin.

Bedrukken en borduren bij Bowork.nl

Bij Bowork.nl is het mogelijk om kleding te laten borduren of te bedrukken. De mogelijkheden op dit gebied zijn groot. De meest gekozen opties zijn borst- en/of rugbedrukking maar het is ook mogelijk om mouwen en kontzakken te bedrukken. Qua kleding kunt u bij ons hele set samenstellen, idealiter passend bij uw bedrijfskleuren. Kleding laten bedrukken of borduren gaat grofweg in 4 stappen: inventarisatie, offerte, opdracht en oplevering. Uiteraard wordt u hierin bijgestaan door onze adviserende professionals. Wil je meer weten over onze mogelijkheden op dit gebied? Bezoek dan onze winkel of bekijk deze pagina voor meer informatie.