0 0
maandag 22 februari 2016 | Nieuws

Nieuwe Website Bowork

Werkschoenen Shop

De eerste webshop | Bowork

Als een van de eerste leveranciers in werkschoenen, werkkleding, werkhandschoenen en overige PBM's maakte we ruim tien jaar geleden een webshop aan; www.bowork.nl Destijds een primeur en uniek.

Nu jaren later zijn er veel webshops bijgekomen. De één nog mooier dan de andere, maar helaas niet allemaal even betrouwbaar. Als familiebedrijf hebben wij ons altijd, en dus ook de laatste jaren gefocust, op onze betrouwbaarheid, snelheid van leveren en onze scherpe prijsstelling.

De nieuwe webshop en veranderingen

Inmiddels bestaan we 25 jaar en was het tijd voor een nieuwe website en een nieuwe webshop. Als u een vaste bezoeker bent van onze website zult u wel even moeten omschakelen. Het gehele uiterlijk is vernieuwd en de producten zijn overzichtelijker ingedeeld. Ook hebben we nu per artikelgroep zoekfilters zodat u nog sneller en gemakkelijker het product dat bij u past kunt vinden.

Ondanks dat het uiterlijk drastisch is gewijzigd en dat u met behulp van zoekfilters sneller en gemakkelijker uw producten kunt zoeken en vinden, hebben de grootste wijzigingen achter de schermen plaatsgevonden. Deze website draait op de nieuwste technolgieën en is daardoor snel en gemakkelijk te bedienen. Ook kunt uw op productniveau uw mening achterlaten. Tevens zijn we met het in de lucht gaan van de nieuwe website ook bereikbaar via whatsapp.

De Nieuwe webshop en wat er niet verandert

Ondanks, of juist dankzij de nieuwe webshop blijven er een heleboel zaken hetzelfde. Onze prijsstelling zal altijd scherp zijn en blijven. Onze service zal altijd van een hoog niveau blijven. De betrouwbaarheid en leveringssnelheid blijven zoals u van ons gewend bent; hoog en snel.

Wij blijven Bowork, het familiebedrijf dat stuurt op klanttevredenheid. Daar verandert een nieuwe webshop niets aan.

Vragen, opmerkingen of suggesties

U zult begrijpen dat het online zetten van een nieuwe webshop niet van de één op andere dag gaat. Hier zit veel werk in. Mensenwerk wel te verstaan.

  • Mocht u nog onjuistheden, typefouten of andere gebreken zien, meldt het ons dan.
  • Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Meldt het ons dan.

Het kan zijn dan u bij onze oude webshop een gebruiksaccount had aangemaakt. Dit account is nog steeds bereikbaar met dezelfde gebruiksnaam, u dient alleen de eerste maal dat u inlogt een nieuw wachtwoord aan te maken. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op.