vrijdag 04 juni 2021 | Alle nieuwtjes omtrent Bowork

Kwaliteitslederwaren van Chesterfield

“Leer moet je ruiken, je moet het voelen, pas dan kun je beoordelen of je een mooi stukje leer in handen hebt.” Dit zijn woorden die Chesterfield op hun website bezigt en wij zijn het daarmee eens. Leer is een geweldig product, wat ook toegepast wordt in werkschoenen en werklaarzen. Aanvullend hebben wij ons assortiment uitgebreid met lederwaren van Chesterfield, specifiek met portemonnees, toilettassen en riemen.

Maak kennis met Chesterfield

Chesterfield is een Nederlands merk dat zich richt op lederwaren. En daarmee bedoelen ze hoge kwaliteit lederwaren tegen een betaalbare prijs. Het assortiment bestaat vooral uit tassen met aanvullend ook portemonnees en riemen. Alle producten zijn gemaakt van 100% full grain leer, de toplaag van de huid en daarmee ook het mooiste en sterkste gedeelte. Door middel van diverse looi- en verfprocessen worden er varianten van het leer gemaakt, zoals Wax Pull Up leer.

De productie vindt plaats conform Europese standaarden in India, waarbij Chesterfield scherp is op de arbeidsvoorwaarden: geen kinderarbeid, schone, veilige fabrieken en goede maaltijden voor de werknemers. Er wordt ook gezorgd voor goede en veilige huisvesting van de werknemers. Dit in samenspraak met zes fabrikanten waarmee Chesterfield samenwerkt. Deze worden gemiddeld zes keer per jaar bezocht.

Het leer voldoet aan de REACH-norm, opgesteld door de overheid. Het leer wordt vakkundig gelooid en verwerkt tot het eindproduct.

Lederen portemonnees van Chesterfield

Vrijwel iedereen heeft er één: een portemonnee. Ze komen in verschillende vormen en maten en de één stopt er alles in en de ander alleen wat geld. De lederen portemonnees van Chesterfield combineren uitstraling en kwaliteit met gemak en ruimte. Naar keuze zijn er grote en kleine portemonnees van Chesterfield, voor zowel dames als heren, allemaal voorzien van diverse vakjes en ruimtes om geld en pasjes in op te slaan. De portemonnees zijn RFID-safe. RFID staat voor radio frequency identification en behelst de techniek om van afstand chips af te lezen, zoals die in pasjes kunnen zitten. In de portemonnees zit een smalle, onzichtbare metalen plaat verwerkt die deze signalen afketst. Alle portemonnees zijn gemaakt van kwaliteitsleer en ruiken en voelen ook naar dit geweldige materiaal.

Chesterfield lederen riemen

De Chesterfield lederen riemen zijn gemaakt om lang mee te gaan maar tegelijk zorgen ze ook voor uitstraling. Deze lederen riemen komen in diverse lengtes en afwerkingen zoals Vintage Buffalo leer en Buffalo Soft leer. Deze lederen riemen van Chesterfield zijn gemaakt om elke dag te dragen. Meet altijd welke lengte je nodig hebt voordat je bestelt.

Toilettassen van leer

De Chesterfield Toilettassen bieden veel ruimte en opbergmogelijkheden. Deze tassen zijn eveneens gemaakt van kwaliteitsleer en gaan lang mee. De toilettassen zijn in verschillende groottes verkrijgbaar en zijn gemaakt van Wax Pull-up leer. Ideaal voor als je op vakantie gaat of een weekend weg.

Chesterfield bij Bowork

De hoogwaardige lederwaren van Chesterfield zijn zowel online verkrijgbaar als in onze winkel, waar je deze lederen producten ook kan voelen en ervaren. Ideale accessoires als aanvulling op je werkkleding.