dinsdag 17 april 2018 | Alle nieuwtjes omtrent Bowork

Bowork en Workman intensiveren samenwerking


Workman, producent van werkkleding van zeer hoge kwaliteit, heeft recentelijk bij Bowork de nieuwe winkel / showroom aangekleed met diverse Workman uitingen en paspoppen. Hierdoor komt deze professionele werkkleding nóg beter naar voren en kan de consument in één oogopslag zien welke kleding Workman biedt. Alphons van Leeuwen, accountmanager bij Workman, was aanwezig om de inrichting in goede banen te leiden.

Hoogwaardige stoffen

De werkkleding van Workman wordt gemaakt van comfortabele hoogwaardige stoffen. De kleding is geschikt voor professioneel gebruik in uiteenlopende branches en is daarbij multi-inzetbaar. Workman werkt met Oeko-Tex® gecertificeerde materialen, wat inhoudt dat deze geen schadelijke stoffen bevatten. De werkkleding heeft een hoge kleurechtheid en is heet wasbaar (vaak tot 60ºC).

Workman assortiment bij Bowork

Bij Bowork kunt u terecht voor nagenoeg het gehele assortiment werkkleding van Workman. Denk hierbij onder andere aan (korte) werkbroeken, softshell jacks, pilotjacks, parka’s, bodywarmers, T-shirts, poloshirts en sweaters van Workman. Deze producten zijn in veel gevallen ook in damesuitvoering verkrijgbaar. Daarbij levert Bowork ook diverse accessoires van Workman, zoals kniebeschermers en riemen. Dankzij de eigenschappen en specificaties van de kleding wordt deze door een grote diversiteit aan klanten gedragen. De kleding is vorm-, kleur- en slijtvast. Bij Bowork kunt u de kleding online bestellen via de webshop www.bowork.nl, maar u kunt de kleding ook komen passen in de net geopende winkel langs de A1 ter hoogte van Amersfoort.

Borduren en bedrukken

Bij Bowork is alle werkkleding, ook van Workman, te personaliseren door middel van borduren en/of bedrukken. Zo loopt u er als bedrijf of ZZP-er professioneel bij. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een offerte op maat. Neem bij interesse contact op voor de mogelijkheden.