donderdag 14 juni 2018 | Alle nieuwtjes omtrent Bowork

Adverteren in en rondom de winkel van Bowork


Reclamemogelijkheden bij Bowork

Sinds 2018 hebben wij een LED-scherm van 4 x 2,56 meter aan onze buitengevel hangen. Vanwege de dynamiek van dit nieuwe industrieterrein, waar onder andere het Supertank tankstation met Bling Bling car- en truckwash onze overburen zijn, komt er veel verkeer langs. Daarbij hebben we aan elke zijde van onze vide in de winkel een 55 inch TV-scherm hangen. In onze winkel komen klanten uit het hele land met daarbij een groot en divers bereik. Hoewel deze schermen in eerste instantie voor eigen reclamedoeleinden zijn aangeschaft werd al snel door diverse ondernemers gevraagd of hierop geadverteerd kan worden. Dat kan, maar wie is Bowork?

Bowork is gespecialiseerd in het leveren en personaliseren van werkkleding, werkschoenen en werklaarzen en overige persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij voeren een breed assortiment met levering via onze webshop www.bowork.nl, via onze mobiele showroom en vanuit onze winkel.

Onze winkel

Onze winkel is gevestigd in het midden van het land, op één minuut rijden van de A1 ter hoogte van afslag Amersfoort. U kunt ons vinden op het nieuwe industrieterrein Haarbrug-Zuid in Bunschoten op Het Steenland 3. Onze winkel bevindt zich tegenover een druk tankstation van Supertank met daarbij de Bling Bling carwash en truckwash met shop. Wij hebben een winkel / showroom van ruim 1.800 m2 met een zeer breed pakket aan veiligheidsschoeisel, werkkleding en overige persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze winkel is qua assortiment uniek in Nederland. Naast een zeer ruim aanbod aan werkkleding en veiligheidskleding treft u ruim 300 modellen werkschoenen op voorraad. Van maat 34 tot en met 53 met verschillende breedtematen. Ook werklaarzen, klompen werkhandschoenen en overige PBM’s zijn in ruime mate aanwezig. Al met al een unieke plek waar onze klanten inspiratie kunnen opdoen, zich kunnen laten adviseren en kunnen passen, kijken en vergelijken. In het midden van de werkschoenenwinkel staat een koffietafel waar de klanten onder het genot van een kopje koffie diverse brochures kunnen bekijken.

Onze klanten

Wij zijn 6 dagen per week geopend en weten dankzij ons unieke assortiment, scherpe prijzen en goede service, klanten uit het hele land naar onze winkel te trekken. Dit zijn zowel werknemers van bedrijven die klant bij ons zijn als ZZP’ers en overige klanten die persoonlijke beschermingsmiddelen nodig hebben. Een groot deel van de bezoekers komt uit de regio’s Amersfoort en Utrecht maar een groeiend aantal klanten komt uit het hele land.

Naast de geografische diversiteit van onze klanten is ook het beroep van de klanten zeer divers. Alle beroepen waarbij werkschoenen, werkkleding of overige persoonlijke beschermingsmiddelen van toepassing zijn krijgen wij over de vloer. Dit zorgt voor een energieke en dynamische sfeer in onze winkel.

Heeft u interesse in de verschillende adverteermogelijkheden die wij u bieden? Neem dan contact op via sales@bowork.nl of bel 033-2985934 voor meer informatie.