Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Sorteer producten op:
Toon per pagina

Reclamemogelijkheden bij Bowork

Sinds 2018 hebben wij een LED-scherm van 4 x 2,56 meter aan onze buitengevel hangen. Vanwege de dynamiek van dit nieuwe industrieterrein, waar onder andere het Supertank tankstation met Bling Bling car- en truckwash onze overburen zijn, komt er veel verkeer langs. Daarbij hebben we aan elke zijde van onze vide in de winkel een 55 inch TV-scherm hangen. In onze winkel komen klanten uit het hele land met daarbij een groot en divers bereik. Hoewel deze schermen in eerste instantie voor eigen reclamedoeleinden zijn aangeschaft werd al snel door diverse ondernemers gevraagd of hierop geadverteerd kan worden. Dat kan, maar wie is Bowork?

MASCOT werkkleding bij Bowork; altijd een veilige keuze

MASCOT is een Deense producent van werkkleding en veiligheidsschoenen en is wereldwijd operationeel. In het nieuwe pand van Bowork is MASCOT vertegenwoordigd met een breed aanbod van werkkleding en diverse werkschoenen. 

Bowork en Workman intensiveren samenwerking in nieuwe showroom van Bowork

Workman, producent van werkkleding van zeer hoge kwaliteit, heeft recentelijk bij Bowork de nieuwe winkel / showroom aangekleed met diverse Workman uitingen en paspoppen. Hierdoor komt deze professionele werkkleding nóg beter naar voren en kan de consument in één oogopslag zien welke kleding Workman biedt. Alphons van Leeuwen, accountmanager bij Workman, was aanwezig om de inrichting in goede banen te leiden.

Werkhandschoenen

3 aug. 2016

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Ieder soort en ieder model heeft weer zijn eigen functie en biedt een andere bescherming of functionaliteit.

Het is een misverstand om te denken dat werkhandschoenen alleen worden gedragen om de handen van de gebruiker te beschermen. Dit is slechts één van de functies van handschoenen. Andere toepassingen kunnen zijn dat de handschoenen een extra functionaliteit toevoegen zoals het bieden van extra grip. Tevens kunnen handschoenen ook bedoeld zijn om producten en voorwerpen te beschermen tegen de handen en bacteriën van de gebruiker.

In deze blog willen we stilstaan bij een nieuw soort handschoenen dat recent op de markt is verschenen. De Grippaz

Nieuwe Website Bowork

22 feb. 2016

De eerste webshop | Bowork

Als een van de eerste leveranciers in werkschoenen, werkkleding, werkhandschoenen en overige PBM's maakte we ruim tien jaar geleden een webshop aan; www.bowork.nl  Destijds een primeur en uniek. 

Nu jaren later zijn er veel webshops bijgekomen. De één nog mooier dan de andere, maar helaas niet allemaal even betrouwbaar. Als familiebedrijf hebben wij ons altijd, en dus ook de laatste jaren gefocust, op onze betrouwbaarheid, snelheid van leveren en onze scherpe prijsstelling. 

Labels:

Werkschoenen Werkkostenregeling

Binnenkort is de werkkostenregeling voor iedere werkgever verplicht. Dit brengt een hoop administratieve wijzigingen met zich mee. Wat betekent de werkkostenregeling voor uw bedrijf op het gebied van de verstrekking van werkschoenen en werkkleding? Hieronder hebben we geprobeerd e.e.a. uiteen te zetten:

Sorteer producten op:
Toon per pagina