Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Sorteer producten op:
Toon per pagina

MASCOT werkkleding bij Bowork; altijd een veilige keuze

MASCOT is een Deense producent van werkkleding en veiligheidsschoenen en is wereldwijd operationeel. In het nieuwe pand van Bowork is MASCOT vertegenwoordigd met een breed aanbod van werkkleding en diverse werkschoenen. 

Bowork en Workman intensiveren samenwerking in nieuwe showroom van Bowork

Workman, producent van werkkleding van zeer hoge kwaliteit, heeft recentelijk bij Bowork de nieuwe winkel / showroom aangekleed met diverse Workman uitingen en paspoppen. Hierdoor komt deze professionele werkkleding nóg beter naar voren en kan de consument in één oogopslag zien welke kleding Workman biedt. Alphons van Leeuwen, accountmanager bij Workman, was aanwezig om de inrichting in goede banen te leiden.

Wat zijn goede werkbroeken?

Bij het woord werkbroek wordt al snel gedacht aan een broek met vlekken en verf erop en scheuren erin. Kortom, de gedachte leeft dat werkbroeken alleen in de bouw gebruikt worden. Maar dat is absoluut onjuist.

Ook in sectoren als logistiek en dienstverlening worden werkbroeken gedragen. En wat te denken van de voedselverwerkende industrie en de petrochemie sector? Eigenlijk geldt hetzelfde als bij werkschoenen: iedere sector heeft zijn eigen wensen, behoeften en wetgeving. Het is maatwerk.

In deze blog willen de vraag beantwoorden wat goede werkbroeken zijn, aan de hand van algemene kenmerken. In toekomstige blogs zullen we nader ingaan op werkbroeken in verschillende sectoren.

Werkschoenen voor tijdelijk personeel en uitzendkrachten

Tijdelijke arbeidsklachten kunnen een uitkomst zijn voor uw onderneming. Wanneer u pieken in de productie moet opvangen of wanneer een deel van uw bestaande personeelsbestand op vakantie is zijn uitzendkrachten een uitkomst. Vandaag de dag zijn er voldoende uitzend- en detacheringsbureaus die flexibel personeel binnen een dag op uw stoep hebben staan. Wat dat betreft is de arbeidsmarkt nog nooit zo flexibel geweest.  

Ook voor wat betreft uw tijdelijke personeel moet u aan alle wet- en regelgeving voldoen. Ook op het gebied van Arbowetgeving. De juiste werkschoenen zijn dus wel degelijk van belang. 

Werkhandschoenen kopen

Waar moet u op letten als u werkhandschoenen koopt? Het allerbelangrijkste is dat de handschoenen geschikt zijn voor het werk waar u ze voor wilt gaan gebruiken. Een stratenmaker heeft immers andere handschoenen nodig dan een visfileerder. En zo zijn er nog een eindeloos aantal voorbeelden te geven. De beste handschoenen voor u, zijn die handschoenen die uw handen optimale bescherming bieden en uw werkschoenen optimaal ondersteunen. 

Sorteer producten op:
Toon per pagina