Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
dinsdag 18 april 2017 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Welke werkschoenen voor tijdelijk personeel en uitzendkrachten?

Werkschoenen voor tijdelijk personeel en uitzendkrachten

Tijdelijke arbeidsklachten kunnen een uitkomst zijn voor uw onderneming. Wanneer u pieken in de productie moet opvangen of wanneer een deel van uw bestaande personeelsbestand op vakantie is zijn uitzendkrachten een uitkomst. Vandaag de dag zijn er voldoende uitzend- en detacheringsbureaus die flexibel personeel binnen een dag op uw stoep hebben staan. Wat dat betreft is de arbeidsmarkt nog nooit zo flexibel geweest.

Ook voor wat betreft uw tijdelijke personeel moet u aan alle wet- en regelgeving voldoen. Ook op het gebied van Arbowetgeving. De juiste werkschoenen zijn dus wel degelijk van belang.

Werkschoenen & Veiligheidsschoenen voor tijdelijk personeel

Het inhuren van tijdelijk personeel is zo gedaan. Maar hoe zorgt u ervoor dat ook zij de juiste werkschoenen dragen, zonder dat de kosten de pan uit rijzen?

Hier gaat het nogal eens mis. Voor uw vaste personeel heeft u de werkschoenen en de werkkleding goed geregeld, maar voor de losse krachten ligt dat vaak anders, hoewel ook losse arbeidskrachten goed beschermd op de werkvloer dienen te staan. Maar u wilt, begrijpelijk, voor iemand die slechts tijdelijk bij u werkt niet (te) veel geld uitgeven aan werkschoenen.

Bij Bowork hebben we, speciaal voor studenten, stagairs en tijdelijke arbeidskrachten, een collectie werkschoenen en werkkleding met een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Voordelige werkschoenen

Bij Bowork hebben we vele soorten werkschoenen. Met een assortiment van ruim 500 soorten zit er voor iedere beroepsgroep geschikte schoenen bij. Zo hebben wij ook een mooie opbouw van de budget werkschoenen.

Deze budget werkschoenen en budget veiligheidsschoenen voldoen aan alle eisen van de Europese Unie en zijn CE gecertificeerd. Onze voordelige werkschoenen zijn allemaal S3 veiligheidsschoenen. Dit houdt in dat de schoenen antistatische eigenschappen hebben, vuil- en waterafstotend zijn en een veiligheidsneus en veiligheidszool hebben. Ook zijn de schoenen antislip.

Wij verkopen al S3 vanaf EUR 14,- ex btw per paar. Het gaat dan om gecertificeerde veiligheidsschoenen met een S3 veiligheidsnormering. Deze voordelige werkschoenen zijn er in een hoog model en een laag model. Deze schoenen hebben een stalen neus en stalen veiligheidszool en aan de voorzijde zit een overneus. Hierbij hebben deze schoenen de hoogste veiligheidsnormering voor werkschoenen.

In ons assortiment goedkope werkschoenen zit een prijsopbouw. De goedkoopste schoenen zijn verkrijgbaar vanaf EUR 14,- per paar. Deze schoenen worden door ons basis werkschoenen genoemd. Na deze basiswerkschoenen hebben we nog een aantal modellen S3 en S1P werkschoenen die verkrijgbaar zijn onder de EUR 50,-

Op deze manier kunt u uw tijdelijke personeel voorzien van gecertificeerde S3 veiligheidsschoenen zonder dat u hiervoor teveel betaalt. Op deze manier bespaart u op twee manieren: U betaalt niet te veel voor de veiligheidsschoenen en u krijgt geen boetes omdat uw personeel niet op de juiste schoenen loopt.

Altijd een veilige keuze

Bij Bowork gaan we verder dan alleen het leveren van de werkschoenen. Wij kunnen u ontzorgen op het gebied van uw personeelsadministratie. U kunt bij ons een eigen webportal inrichten voor uw personeel. Ook voor uw tijdelijke personeel. Hierin zijn dan enkel de producten te zien die vooraf zijn afgestemd.

Het voordeel van hiervan voor u is dat het gehele logistieke proces rondom veiligheidsschoenen geoutsourcet wordt. U heeft er geen omkijken meer naar. U krijgt van ons een gespecificeerde factuur waarop te zien is welk personeel welke producten heeft gekocht. Dergelijke facturen kunt u ook richting de arbodienst en ziekteverzuimverzekering gebruiken om te laten zien dat u de juiste werkschoenen voor uw personeel heeft aangeschaft.

Naast deze klantspecifieke webportal bieden wij ook passessies op locaties. Hierbij komen wij op locatie voorrijden en meten wij de juiste maten aan bij uw personeel. Op deze manier is het tijdverlies van uw personeel minimaal en weet u zeker dat uw medewerkers met de juiste maat lopen. Dit voorkomt vervelende kwetsuren en ongewenste uitval.

U ziet het, bij Bowork proberen we op alle manieren met u mee te denken en u te ontzorgen. Daarom is Bowork ook voor u altijd een veilige keuze.