vrijdag 31 januari 2020 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Werkschoenen Python Fresh

De markt van werkschoenen blijft zichzelf innoveren. Een mooi en recent voorbeeld hiervan zijn de Python Fresh werkschoenen. Deze collectie is onderdeel van de Python werkschoenen en bestaat vooralsnog uit 3 werkschoenen. Heel toepasselijk als u kijkt naar de Python Fresh werkschoenen.

Werkschoenen tegen zweetvoeten

Het unieke van deze schoenen is de tong, ook wel de DRY Coolingtong genoemd. Door 20 ml schoon kraanwater in de tong te spuiten, met de bijgeleverde spuit, activeert u de Coolingtong. Deze tong zit op uw wreef en geeft verkoeling af. Bij uw wreef zitten gevoelige bloedvaten die dicht tegen de huid aan zitten. De koeling van de Coolingtong krijgt zo een direct effect op de bloedbanen in uw voeten met als gevolg dat de koeling op de wreef bewezen tot 15 graden Celsius lager is dan de buitentemperatuur. Dankzij de koeling op de wreef worden uw voeten minder warm en minder opgezet. Het gevolg is een prettiger klimaat in uw schoenen, minder warme voeten, minder transpiratie en minder vermoeide voeten. De Coolingtong is gemaakt van dun en elastisch Lycra textiel

Een prachtige ontwikkeling van Python. Wist u dat een Python koudbloedig is?

Python Fresh collectie

De Fresh-collectie met veiligheidsschoenen tegen zweetvoeten bestaat vooralsnog uit 3 modellen:

Python Fresh 1.0

De Python Fresh 1.0 is een half hoog model S3 werkschoen met een ademende binnenvoering. De schoen is gemaakt van zwart volnerf leer en de zool is een dual density PU/TPU loopzool. Bij de hiel zit extra schokabsorptie voor extra demping en comfort. De loopzool is SRC genormeerd. Dankzij de veiligheidsnormering zijn de schoenen breed inzetbaar. Deze werkschoenen zijn verkrijgbaar in maat 39 t/m 47.

Python Fresh 2.0

De Fresh 2.0 is het lage model van de Fresh 1.0. De schoenen zijn zwart en aan de voorzijde zit een extra versteviging. De binnenzool is uitneembaar en is gemaakt van samengesteld polyester en het elastische polyurethaan. De veiligheidsneus is van staal en de veiligheidszool is van kevlar. De zolen hebben de SRC antislip normering. De schoenen zijn beschikbaar in de maten 39 t/m 47.

Python Fresh 3.0

De Python Fresh 3.0 zijn een laag model veiligheidsschoenen met de S1P normering. Dit wil zeggen dat deze schoenen extra ademend zijn, maar niet vuil- en waterafstotend. De Fresh 3.0 is daarom geschikt voor droge werkzaamheden. De upper is gemaakt van zwartgrijs textiel met suede aan de zijkant en leer aan de voorkant voor extra versteviging. Ook deze zolen zijn SRC genormeerd voor extra grip.

Python Fresh werkschoenen kopen

Als toonaangevende leverancier van werkschoenen en service kunt u de Python Fresh uiteraard bij Bowork kopen. Als eerste in Nederland hebben wij de beschikking over de Python Fresh modellen. En dat niet alleen, wij hebben ze in ruime aantallen op voorraad in alle beschikbare maten. U hoeft dus geen dag te lang last te hebben van zweetvoeten. En, zoals u van ons gewend bent, ook de Python Fresh koopt u bij Bowork tegen de scherpste prijs en met de beste service.