Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
vrijdag 28 februari 2020 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Werkschoenen Python Fresh

De markt van werkschoenen (link) blijft zichzelf innoveren. Een mooi en recent voorbeeld hiervan zijn de Python Fresh werkschoenen. Deze collectie is onderdeel van de Python werkschoenen en bestaat vooralsnog uit 3 werkschoenen. Heel toepasselijk als u kijkt naar de Python Fresh werkschoenen.

Werkschoenen tegen zweetvoeten

Wat maakt deze werkschoenen zo uniek? Dat is vooral de tong, in deze werkschoenen DRY Coolingtong genoemd. Deze tong wordt ‘geactiveerd’ door 20 ml schoon kraanwater in de tong te spuiten. Dit kan door middel van de meegeleverde spuit. Hierdoor wordt de DRY Coolingtong in werking gezet. Deze tong zit op uw wreef en geeft verkoeling af. Bij de wreef zitten namelijk gevoelige bloedvaten die dicht tegen de huid aan zitten. De koeling heeft een direct effect op de bloedbanen in uw voeten, met als bewezen resultaat dat de koeling tot 15 graden Celsius lager is dan de buitentemperatuur. Hierdoor worden de voeten minder snel warm en raken ze minder snel opgezet. Het gevolg is een prettiger klimaat in uw schoenen, minder warme voeten, minder transpiratie en minder vermoeide voeten. De DRY Coolingtong is gemaakt van dun en elastisch Lycra-textiel. Een prachtige ontwikkeling van Python. Wist u dat een Python koudbloedig is?

Python Fresh collectie

De Python Fresh-collectie met veiligheidsschoenen tegen zweetvoeten bestaat vooralsnog uit 3 modellen.

Python Fresh 1.0

De Python Fresh 1.0 is een halfhoog model S3 werkschoen met een ademende binnenvoering. De schoen is gemaakt van zwart volnerf leer en de zool is een dual density PU/TPU loopzool. Bij de hiel zit extra schokabsorptie voor extra demping en comfort. De loopzool is SRC genormeerd en daardoor dus voorzien van uitstekende grip. Dankzij de veiligheidsnormering zijn deze veiligheidsschoenen breed inzetbaar. Ze zijn in maat 39 t/m 47 verkrijgbaar.

Python Fresh 2.0

De Python Fresh 2.0 is het lage model van de Python Fresh 1.0. De schoenen zijn zwart en aan de voorzijde zit een extra versteviging. De binnenzool is uitneembaar en is gemaakt van samengesteld polyester en het elastische polyurethaan. De veiligheidsneus is van staal en de veiligheidszool is van kevlar gemaakt. De zolen hebben eveneens de SRC antislip normering. De schoenen zijn beschikbaar in de maten 39 t/m 47.

Python Fresh 3.0

De Python Fresh 3.0 zijn lage veiligheidsschoenen met de S1P normering. Dit wil zeggen dat deze schoenen extra ademend zijn, maar niet vuil- en waterafstotend. De Fresh 3.0 is daarom geschikt voor werkzaamheden in droge omgevingen. De upper is gemaakt van zwartgrijs textiel met suede aan de zijkant en leer aan de voorkant voor extra versteviging. Ook deze zolen zijn SRC genormeerd en bieden dus goede grip. Ook de Python Fresh 3.0 werkschoenen zijn in maat 39 t/m 47 verkrijgbaar.

Python Fresh werkschoenen kopen

Als toonaangevend leverancier van werkschoenen kunt u de Python Fresh uiteraard bij Bowork kopen. Als eerste in Nederland hebben wij de beschikking over de Python Fresh-modellen, een innovatie in de markt. En dat niet alleen, wij hebben ze in ruime aantallen op voorraad in alle beschikbare maten. Last van zweetvoeten? Kom dan langs in onze werkschoenenwinkel en probeer één van de Python Fresh modellen. Wij leveren ze tegen een scherpe prijs en met een uitstekende service. Heeft u vragen over Python Fresh en de technologie erachter? Laat het ons gerust weten.