Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
vrijdag 16 augustus 2019 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Reebok veiligheidsschoenen

Het merk Reebok is zeer bekend in de sportwereld. Diverse topsporters sporten in en op Reebok. Sinds enige tijd zijn er ook de Reebok veiligheidsschoenen. De veiligheidsschoenen van dit merk kenmerken zich vooral vanwege hun sportieve uiterlijk.

Reebok Excel light veiligheidsschoenen

De Reebok Excel light collectie bevat een aantal veiligheidsschoenen die extreem licht zijn. Deze schoenen hebben een XL ExtraLight buitenzool gecombineerd met EVA mengsel. Deze XL Extra Light loopzool zorgt ervoor dat de schoenen zeer licht zijn. Dit gecombineerd met de MemoryTech inlegzool geeft u als drager het gevoel dat u op wolkjes loopt. Ieder voordeel heeft zijn nadeel, dus ook een extreem lichte zool. Deze zolen zijn bovengemiddeld gevoelig voor slijtage. Deze Reebok Excel Light veiligheidsschoenen zijn daarom enkel geschikt voor lichte werkzaamheden. Deze veiligheidsschoenen zien er zeer sportief uit. En de modellen met de S1P veiligheidsnormering zijn daarnaast ook nog eens extra ademend.

Reebok Print Print Premier veiligheidsschoenen

De collectie Reebok Print Premier bevat een drietal safety sneakers die er sportief en goed afgewerkt uitzien. Deze Reebok veiligheidsschoenen hebben een rubberen buitzool en zijn daardoor slijtvaster dan de Excel Light collectie. Hoewel ze iets zwaarder zijn dan de Excel Light collectie zijn deze schoenen nog steeds lichtgewicht werkschoenen. Dankzij de rubberen loopzool is ook de grip van deze werkschoenen sterk verbeterd. De Print Premier collectie is geschikt voor droge werkzaamheden waarbij weel gelopen en gestaan wordt.

Reebok Trailgrip veiligheidsschoenen

Geheel nieuw in het assortiment van Reebok is de Trailgrip collectie. Deze schoenen zijn gemaakt om extra grip te genereren op oneffen ondergronden. De loopzool is gemaakt van rubber met een DMXRide tussenzool van schuim. Dit alles voor een goede grip, demping en een zo’n laag mogelijk gewicht van de werkschoenen.

De Reebok Trailgrip veiligheidsschoenen zijn dankzij de specificaties geschikt voor lichte bouwwerkzaamheden. Deze werkschoenen zijn functioneel zonder dat ze het sportieve karakter hebben verloren.

Reebok veiligheidsschoenen | Bowork

De schoenen zijn licht en comfortabel en dankzij de Memorytech inlegzolen heeft u een op maat gemaakte inlegzool in de schoenen zitten. Reebok veiligheidsschoenen zijn gemaakt om u in staat te stellen maximale prestaties te leveren.

Maximale prestatie is ook van u van Bowork mag verwachten. Wij doen het maximale om u een tevreden klant te maken. Als eerste dealer van Nederland van Reebok veiligheidsschoenen hebben we de meeste ervaring en de beste prijzen. U kunt de schoenen gemakkelijk en snel in onze webshop bestellen. We hebben echter de grootste werkschoenenwinkel van Nederland. Deze ligt centraal in met midden van het land, nabij de A1. In onze werkschoenenwinkel kunt u de Reebok veiligheidsschoenen passen en uitproberen.

Reebok veiligheidsschoenen koopt u uiteraard bij Bowork!