Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
maandag 23 mei 2022 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

De eerste gekoelde veiligheidsschoen ter wereld

Samen met Inuteq heeft Python Safety een nieuwe schoen ontwikkeld. Zij hebben samen de eerste gekoelde veiligheidsschoen ter wereld ontworpen genaamd Python Fresh. Ze hebben deze schoen ontwikkeld om problemen te verminderen zoals; hittestress, vermoeidheid, warme voeten en zweetvoeten. Maar hoe gaat dit product precies in zijn werk? Dat leest u in deze blog!

Transpirerende voeten in uw veiligheidsschoenen

Deze veiligheidsschoen is ontworpen omdat er een algemeen probleem gaande is, namelijk transpirerende voeten in uw werkschoenen. Zoals al eerder werd verteld in deze blog helpt de Python Fresh veiligheidsschoenen tegen problemen zoals warme voeten en zweetvoeten. Helaas kunnen transpirerende voeten in uw werkschoenen uw werkpresentaties verminderen. Naarmate de dag vordert, worden de werkschoenen zwaarder door het vocht van de transpirerende voeten, en de hitte in de schoen kan minder gemakkelijk weg. Dat geeft in het dagelijks leven, maar vooral ook op het werk, een heel vervelend gevoel aan de voeten. Ook kan transpirerende voeten zorgen voor een geïrriteerde huid en zelfs schimmelinfecties op de voeten. Dit wilt u natuurlijk niet en daarom is een goed gekoelde schoen de beste oplossing om met een fijn gevoel in uw veiligheidsschoenen te staan!

Hoe werkt de verkoelende technologie van de Python Fresh schoen?

De Python Fresh veiligheidsschoen is dus de eerste gekoelde veiligheidsschoen ter wereld, maar waar zit de technologie in deze schoen? De technologie van het verkoelen van de voet zit allemaal in de tong van de schoen, de tong van de schoen is het bovenste flapje van de schoen dat zich bevindt onder de veters. In dit deel vindt het verkoelen plaats, u hoeft simpelweg alleen maar 20 ml water te injecteren in de opening boven aan de tong. Vervolgens verdeelt u het water gelijkmatig, en dan houdt de tong je voeten de hele dag koel! De tong biedt tot maar liefst 15 graden Celsius koeling ten opzichte van de buitentemperatuur op je wreef. En de schoen biedt ook tot 2,9 graden Celsius minder warme voeten. De hoeveelheid en duur van het koelende effect wordt bepaald door de hoeveelheid luchtstroming die zich bevindt op het product.

Ervaringen over de Python Fresh schoen van verschillende medewerkers

Om te weten of het product ook echt goed werkt hebben verschillende medewerkers een jaar lang op de Python Fresh schoenen gelopen om dit product zelf te ervaren. Twee medewerkers hebben een review achtergelaten en beiden waren positief over de verkoelende schoenen. Ze ervaarden beiden dat de schoen goed de voet verkoelde en vonden dat ook heel erg fijn. Het verkoelde de voet goed op een warme zomerdag en het had veel invloed op de zweetvoeten. De medewerkers raden het product aan voor anderen, en zouden de schoen ook zelf nog een keer aanschaffen. Beiden gaven de schoen een 8 op een schaal van 1 - 10. Allebei waren de medewerkers dus heel tevreden over de verkoelende Python Fresh veiligheidsschoenen!

Python Fresh veiligheidsschoenen bij Bowork

Bij Bowork hebben wij nu verschillende modellen van de Python Fresh schoenen in het assortiment, dus ben u geïnteresseerd of heeft u nog meer vragen? Kom dan gerust even langs bij onze vestiging in Bunschoten en daar kunt u de Python Fresh schoenen bekijken en zelfs even passen! Ook kunt u de verkoelende veiligheidsschoenen gemakkelijk bij onze Bowork webshop bestellen en kunt u altijd terecht bij onze klantenservice voor meer vragen en informatie.