Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
zaterdag 19 maart 2016 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Norisk Rider en Jumper nu ook in dames maten beschikbaar

Dames Werkschoenen Norisk

NoRisk Jumper en Rider nu ook in dames maten beschikbaar.

De werkschoenen NoRisk Jumper en Rider zijn twee modellen uit de populaire safety sneaker lijn van NoRisk. Deze lijn met veiligheidssneakers heeft de weg naar de eindgebruikers goed weten te vinden.

Deze schoenen zijn zo populair dankzij het sportieve uiterlijk en het loopcomfort. Qua uiterlijk zijn ze nagenoeg niet te onderscheiden van normale schoenen. Als u deze schoenen draagt zullen uw vrienden, vriendinnen of kennissen niet door hebben dat uw veiligheidsschoenen draagt.

De sneakerlijn van NoRisk is hét voorbeeld van veiligheidsschoenen die er niet meer uitzien als werkschoenen. Deze lijn bevat 5 verschillende modellen.

- De NoRisk Jumper en de NoRisk Rider. Dit is een hoog en laag model uitgevoerd in het zwart met een S3 normering.

- De NoRiks Biker. Dit is een laag S3 model uitgevoerd in het bruin.

- De NoRisk Runner en de NoRisk Surfer. Dit zijn twee lage modellen met de S1P normering.

Nieuw van NoRisk is dat de Jumper en de Rider nu ook beschikbaar zijn vanaf maat 35. Voorheen waren deze veiligheidsschoenen alleen beschikbaar vanaf maat 39, maar nu dus ook in dames maten. De echte dames maten worden ook gefabriceerd op een damesleest en zijn dus iets smaller en passen perfect om een dames voet.

Sportieve werkschoenen dames

De Jumper en de Biker zijn nieuw in de dames collectie. Deze sportieve dames werkschoenen zijn een echte aanvulling in het assortiment dames werkschoenen. Deze Werkschoenen geven dames de mogelijkheid om zeer sportieve veiligheidssneakers te dragen die ook nog eens geweldig zitten.

Deze sportieve dames werkschoenen hebben een kurklaagje in de zool, dat zich naar uw voeten zet. Tevens werkt deze kurklaag schokdempend en voert het vocht en geurtjes af. Ook de loopzool is voortdurend bezig om de schokken van het lopen op te vangen.

Ook als u hele kleine voetjes heeft, kunt u bij NoRisk terecht. De Jumper en de Biker zijn al beschikbaar vanaf maat 35! Te kleine werkschoenen zijn niet goed, maar te grote ook niet. Daarom is deze nieuwe maatrange van NoRisk een uitkomst!